reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja w nowym domu mam łazienkę BRZOSKWINIOWĄ mogę ją tak zostawić czyli płytki od podłogi do sufitu ale w tym ch..owym kolorku. A jak nie to walną mi byle co na podłogę a na ścianach tynki. Na kładzenie kafli takich jakbym chciała ani finansowo ani psychicznie przy noworodku nie będzie mnie stać więc chyba zostawię ten brzydki brzoskwiniowy i złagodzę bielą....
Teraz sa takie specjalne farby do plytek. Widzialam u kolezanki i siostra tez zrobila - fajnie wyglada, a koszt i naklad pracy nieporownywalnie mniejszy. Wyguglaj - moze Ci sie spodoba.

reklama
Mieszkanie małe dość (47m2), choć tak sobie podzieliliśmy pokoje ''po swojemu'' że jest nam całkiem wygodnie. Mamy dość spory salon, małą sypialenkę, pokój chłopców, małą kuchnie ''ślepą", korytarz i łazienkę.
I nie chce ustawiać przewijaków i innych takich tam gratów na wierzchu...
Więc kąt w łazience będzie dla nas optymalny. A i po kąpieli w sam raz, bez chodzenia w te i wewte

Mieszkanie małe dość (47m2), choć tak sobie podzieliliśmy pokoje ''po swojemu'' że jest nam całkiem wygodnie. Mamy dość spory salon, małą sypialenkę, pokój chłopców, małą kuchnie ''ślepą", korytarz i łazienkę.
I nie chce ustawiać przewijaków i innych takich tam gratów na wierzchu...
Więc kąt w łazience będzie dla nas optymalny. A i po kąpieli w sam raz, bez chodzenia w te i wewte
Ja w łazience nie mam miejsca na jakąkolwiek pralkę więc odpada no i jest wanna z której póki co nie chcę rezygnować...

Jak wcześniej pisałam to widziałem teksty co tu tak pusto itp??? A co teraz widzę? 120postow musiała przeczytać aby mniej więcej wiedzieć co u was! Nie przeginacie? Człowiek jeden dzień miał zalatany a tutaj tyle czytania, a w ogóle to taki dzień że pod koniec to już okrakiem chodziłam maskarka takiego bólu pipki to już dawno nie miałam.....
AniaStar dobrze ze takie wieści wydaje mi się że donosisz te ciaze do bezpiecznego terminu....

Co do ruchów to ja narazie czuje dość często, ale stresa też mam....

Ale zescie panny wypatrzyly!  whiskey to mój ulubiony alkohol :p:DNie pamiętam co tam u was bo za dużo tego bylo

Teraz leżę i jem arbuza normalnie mam dość a w domu się gromadzi pranie w kosza wylatuje, obiad jutro trza gotować i podłogi myc ehhh

Dziś padnę miłego wieczoru​

Świetnie wyglądasz :)
Heh, dzięki.
Ale tak mi wybitnie niewygodnie w moim nowym ciele że pojęcia nie masz.
Przywykłam do mojego rozm 38 który trzymałam w ryzach ćwiczeniami i bieganiem po 7km przynajmniej 3-4x w tygodniu.
A teraz 11 kg na plusie, dużo-nie dużo ale wszystko mam takie rozlane, mięśnia to nie uświadczysz u mnie teraz, za to cellulit ma renesans jak nigdy w życiu jeszcze.
No ale nie da się ćwiczyć, po zwykłym stepperze brzuch jak skała i bolało. Więc odpuściłam bo przecież nie jestem masochistka.
Ogarnę po porodzie :rolleyes2:

Hej dziewczyny, bardzo rzadko pisze, przeszło miesiąc temu miałam lekkie rozwarcie, pobyt w szpitalu tygodniowy, teraz biorę luteine, magnez, nie przemeczam się. Dziś miałam wizytę kontrolną (już drugą po szpitalu) i jest super. Wszystko pozamykane szyjka długa, a ja czuję się najlepiej ze wszystkich miesięcy. U mnie 30+2 za dwa tygodnie usg. Jestem ciekawa ile waży mała, w 27tc ważyła 1kg.
Czytam wszystko na bieżącą, ale tak się rozpisujecie, że nie umiem się wbić w wasza rozmowę.
Ogólnie super jest to nasze forum.
Trzymam kciuki za wszystkie spieszące się dzieciaczki, oby do 36tc, śliczne macie ubranka wózki foteliki i wszystko[emoji4]
Najwazniejsze, ze wszystko jest dobrze i oby tak bylo do konca :).

reklama
Hej dziewczyny, bardzo rzadko pisze, przeszło miesiąc temu miałam lekkie rozwarcie, pobyt w szpitalu tygodniowy, teraz biorę luteine, magnez, nie przemeczam się. Dziś miałam wizytę kontrolną (już drugą po szpitalu) i jest super. Wszystko pozamykane szyjka długa, a ja czuję się najlepiej ze wszystkich miesięcy. U mnie 30+2 za dwa tygodnie usg. Jestem ciekawa ile waży mała, w 27tc ważyła 1kg.
Czytam wszystko na bieżącą, ale tak się rozpisujecie, że nie umiem się wbić w wasza rozmowę.
Ogólnie super jest to nasze forum.
Trzymam kciuki za wszystkie spieszące się dzieciaczki, oby do 36tc, śliczne macie ubranka wózki foteliki i wszystko[emoji4]

Po prostu dawaj czasem znać co u Ciebie :) fajnie ze się trzymasz i dobrze czujesz :)

Do góry