reklama
Paulamamula
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za mile słowa
U mnie termin na 7go września.
Teraz po użyciu tej wyprawki planuje zabrać się do spróbowania uszycia pieluszki wielorazowej.
Zobaczymy co to mi wyjdzie
U mnie termin na 7go września.
Teraz po użyciu tej wyprawki planuje zabrać się do spróbowania uszycia pieluszki wielorazowej.
Zobaczymy co to mi wyjdzie
xnightfall94
Dwa razy na studiach miałam przedmiot Komunikacja i kultura języka, przerobilismy dwie książki profesora Jana Miodka, znanego językoznawcy i tak było, że teraz już dwie formy są dopuszczalne, bo stały się „za bardzo” powszechne i nie da się ich wykorzenićNie nie są.
RooibosGirl
Ale i tak ta pierwotnie niepoprawna forma wyraźnie gryzie w uszyDwa razy na studiach miałam przedmiot Komunikacja i kultura języka, przerobilismy dwie książki profesora Jana Miodka, znanego językoznawcy i tak było, że teraz już dwie formy są dopuszczalne, bo stały się „za bardzo” powszechne i nie da się ich wykorzenić
b_dob
Paulamamula ale fajne te Twoje cudeńka uszyte...zazdroszczę umiejętności, zawsze chciałam spróbować coś uszyć sama ale jakoś nie mogę się zebrać żeby spróbować...
Co do pogody to ja jestem zachwycona, ciepło też lubię ale nie takie jak wczoraj kiedy była duchota i nie było czym oddychać, to nie jest fajne...czekam na normalną letnią pogodę
Dni nam uciekają wszystkim...pamiętam jak były początki a tu już każda w okolicach 30 tc ja mam wizytę dopiero 10 lipca, potem lekarka ma urlop wiec nastepna poczatkiem sierpnia a potem to juz poleci
StarAnia trzymam za Was kciuki, wszystko będzie dobrze, musi być. Jesteście pod dobrą opieką a to najważniejsze
Idę coś podziałać w domu, bo jakoś tak energii mam więcej
Co do pogody to ja jestem zachwycona, ciepło też lubię ale nie takie jak wczoraj kiedy była duchota i nie było czym oddychać, to nie jest fajne...czekam na normalną letnią pogodę
Dni nam uciekają wszystkim...pamiętam jak były początki a tu już każda w okolicach 30 tc ja mam wizytę dopiero 10 lipca, potem lekarka ma urlop wiec nastepna poczatkiem sierpnia a potem to juz poleci
StarAnia trzymam za Was kciuki, wszystko będzie dobrze, musi być. Jesteście pod dobrą opieką a to najważniejsze
Idę coś podziałać w domu, bo jakoś tak energii mam więcej
D
Deleted member 178444
Gość
Hej Ho
Ja leżę na pewno do poniedziałku, co dalej zobaczymy. Na szyjke luteina i leżing plus okazalo sie, że mam zastoje w prawej nerce. No to leże.
Miłosz zdrowy, ruchliwy, waży ok 1600 gramów. Kawał chłopa! 3 tyg temu ważył niecały kilogram [emoji14]
Ja leżę na pewno do poniedziałku, co dalej zobaczymy. Na szyjke luteina i leżing plus okazalo sie, że mam zastoje w prawej nerce. No to leże.
Miłosz zdrowy, ruchliwy, waży ok 1600 gramów. Kawał chłopa! 3 tyg temu ważył niecały kilogram [emoji14]
RooibosGirl
Oj tam, oj tam U moich rodziców wszędzie wokół są pola, a ja i tak uparcie wychodzę na dwórTak a propos. [emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 869781
A wiecie, że dotąd nawet nie zauważyłam, że w innych częściach kraju mówią, że idą "na pole"? Zawsze jak kogoś odwiedzaliśmy i mówił, że idzie na pole to albo nie zwracałam na to uwagi, albo obok rzeczywiście było pole... no to rozumiałam, że najwyraźniej tam się wybiera
Dzisiaj zimno, a po południu miasto organizuje w parku Noc Kupały, chciałam iść posłuchać jak na żywo gra zespół Żywiołak, ale jak mam się tam trząść i opatulać kurtką to lepiej odpuścić ;( Przeziębienie w ciąży już przerobiłam i nie podobało mi się.
reklama
RooibosGirl
1600 g, wow! A my z S. zastanwiamy się, czy do nastepnego usg 10 lipca Blanka dobije już do 1 kg No ale jak ktoś ma taką hacjendę to nie ma co się dziwić, że rośnie jak na drożdżachHej Ho
Oby Ci się poprawiło do poniedziałku.