reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@dareczka1994 jeszcze momencik i będziesz pewna. A zakupy szybko nadrobić się da. Sama też jeszcze czekam na połówkowe na koniec kwietnia. Wtedy ruszę z osuszaniem konta.

@Maura89, gratuluję serdecznie córci.:)

@JoAnnA250694 a co Ci się dzieje?
I taka mam twarz plecy i dekolt
IMG_20180417_191700.jpg

Załączniki

• IMG_20180417_191700.jpg
    IMG_20180417_191700.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 380
Dziewczyny może któraś z was wie jak radzić sobie z problemami skórnymi w ciąży bo ja już nie mam sił

Oj ja tez się meczebod początku
Ogólnie jestem turbo alergikiem i teraz nie umiałam poradzić sobie se skóra
Obecnie mam zyrtec po pół tabletki 2 x dziennie
Dexavil czy jakoś tak ( niesterydowy lek przeciw zapalny i jako krem to z emolium dla noworodków i alergikow )
Nie mogę nawet podkładu na twarz nałożyć od kilku miesięcy ale to mi zaczyna pomagać. Teraz jest naprawdę ok

@dareczka1994 jeszcze momencik i będziesz pewna. A zakupy szybko nadrobić się da. Sama też jeszcze czekam na połówkowe na koniec kwietnia. Wtedy ruszę z osuszaniem konta.

Kilka ubranek kupiłam w lidlu przedwczoraj, ale są takie neutralne :-) a chciałoby się coś w konkretnym kolorze :-) ja po połówkowych 15 maja zamówię chyba wózek i fotelik :-) bo się czeka nawet do 8 tygodni, a jeszcze chce wzrok nacieszyć nim :D

Oj ja tez się meczebod początku
Ogólnie jestem turbo alergikiem i teraz nie umiałam poradzić sobie se skóra
Obecnie mam zyrtec po pół tabletki 2 x dziennie
Dexavil czy jakoś tak ( niesterydowy lek przeciw zapalny i jako krem to z emolium dla noworodków i alergikow )
Nie mogę nawet podkładu na twarz nałożyć od kilku miesięcy ale to mi zaczyna pomagać. Teraz jest naprawdę ok
No ja od początku teraz się nasila też jestem alergikiem ale nic nie biorę

No ja od początku teraz się nasila też jestem alergikiem ale nic nie biorę

Ja musiałam ... twarz dekolt, ręce i kark całe jak poparzone... nawet alergolog który zna mnie od ponad 20 lat, czuje się sflustrowani wiec cieszę się ze zaczęło pomagać bo od stycznia zmieniamy leki, maści i zero poprawy.... nawet przestałam się przejmować w pracy i chodziłam z ta buzia ... a lekko nie było ... do tego mega ból , pieczenie i świąd

mi się kalendarz chiński nie sprawdził. Celowaliśmy w dziewczynkę a będzie drugi chłopak :) mi już od jakiegoś czasu w metrze miejsca ustępują, więc ciąża już widoczna dla otoczenia. Jutro mam usg połówkowe na luxmed (dodatkowo sobie robię, bo lekarza mam spoza) trzymajcie kciuki :)

Ja musiałam ... twarz dekolt, ręce i kark całe jak poparzone... nawet alergolog który zna mnie od ponad 20 lat, czuje się sflustrowani wiec cieszę się ze zaczęło pomagać bo od stycznia zmieniamy leki, maści i zero poprawy.... nawet przestałam się przejmować w pracy i chodziłam z ta buzia ... a lekko nie było ... do tego mega ból , pieczenie i świąd
Ja myślałam że się obejdzie bez leków ale chyba coraz gorzej jest

reklama
@JoAnnA250694 hmm...może to kosmetyki...
W ciąży na wskutek hormonów skóra może zrobić się wrażliwsza (tak jak ze smakami i zapachami). Można spróbować zmienić kosmetyki na takie super delikatne lub poczekać aż się urodzi. Chyba, że jest jakaś inna przyczyna.

Do góry