reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zanciak, wiesz, że pokazują Ci się dwa identyczne suwaczki jeden pod drugim?
U mnie jest jeden więc nie wiem o co chodzi :)

oar8yx8d6a2llcco.png

reklama
Ja nie miałam tak dobrze niestety bo akurat chwile robił na czarno i wolnego nie było jak , a teraz w delegacji ale to własna firma i jak mi z tydzień min nie posiedzi to przysięgam zarąbię :) ktoś musi młode do szkoły , dom ogarnac, i wogole. A nie mam tu rodziny ani nic. Jedna koleżankę tylko:)

p19u3e3k367ah8zu.png
Wy tak tydzień myślicie. A ja mojemu kazałam chociaż z miesiąc ze mną być bo boje się że SB z dwójką sama nie poradzę jeszcze po cesarce. Mam nadzieję z uda się żeby miał prawie miesiąc wolnego. Bo jakoś czarno to widzę, ale może panikuje ;)

oar8yx8d6a2llcco.png

Dla mnie o tyle dobrze ze maz ma wolny caly sierpien zawsze, wiec i chlopakow by ogarnal a we wrzesniu starszy zaczyna juz zerowke w nowej szkole, nowe panie, nowi koledzy i też nie chciałabym aby siedzial do 17 tylko powiedzmy z poczatku do tej 13-14. Chociaż moja mama mowi ze bedzie jak ze mna twz sie mialam we wrześniu urodzić a urodzilam sie w sierpniu specjalnie aby zdazyc na jedna wazna date i podtrzymac tradycje rodzinna :p

Rozumiem. Ja w sumie wolałabym być po, niż wraz z powrotem do szkoły zabrać się na porodówkę. Zawsze byłam z młodymi w takie dni i choć wiem ze dadzą sobie rady to wolałabym być w domu , no i już w miarę na chodzie

p19u3e3k367ah8zu.png

Wy tak tydzień myślicie. A ja mojemu kazałam chociaż z miesiąc ze mną być bo boje się że SB z dwójką sama nie poradzę jeszcze po cesarce. Mam nadzieję z uda się żeby miał prawie miesiąc wolnego. Bo jakoś czarno to widzę, ale może panikuje ;)

oar8yx8d6a2llcco.png

Przy pierwszym synu wzial sobie wolne już od 1 kwietnia bo termin mialam na 4 a tu bach mlody jeszcze tydzien posiedzial w brzuchu hahaha i pamietam te meskie rozmowy Ty masz sie rodzic słyszysz to ja Twoj ojciec mowi. Rodz sie. Płakałam ze śmiechu:D

reklama
Przy pierwszym synu wzial sobie wolne już od 1 kwietnia bo termin mialam na 4 a tu bach mlody jeszcze tydzien posiedzial w brzuchu hahaha i pamietam te meskie rozmowy Ty masz sie rodzic słyszysz to ja Twoj ojciec mowi. Rodz sie. Płakałam ze śmiechu:D
Mam nadzieję że bd miała planowana cesarkę. Więc raczej termin powinnam znać, no chyba że coś wcześniej się zadzieje.

oar8yx8d6a2llcco.png

Do góry