JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ja jestem w 14 tyg i widać mi brzuszek troszkę
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz na prenatalnych powiedział że na 90% dziewczynka już kupiłam różowego pajacyka[emoji16]
Moje też zawsze śpi [emoji4] a jak się budzi to kopię skaczę fika cudnie na to się patrzyZa dwa tygodnie mam normalna wizyte to zapytam jeszcze raz co tam widzi czy chlopa czy dziewczynke
Ale lekarz chce robic pomiary a malucj sobie w dobre spał. Przetrzepal mi brzuch zeby sie ruszac zaczelo a tu nic. Musial mi dopochwowo robic inaczej by nie pomierzyl, a wtedy fasolka zaczela fikac koziolki. Bawić sie chyba pepowina i ssac palce [emoji14]
Gratuluję udanej wizyty!! Ja jeszcze nie znam płci, ale od początku mam takie przeczucie, że będzie dziewczynka, a wszyscy mówią na odwrót. Zobaczymy To czekanie jest okropne!Jestem po genetyce. Wyszla dobrze takze sie ciesze i najprawdopodniej bedzie dziewczynka ale sie nie nastawiam jeszcze
Gratuluję udanej wizyty!! Ja jeszcze nie znam płci, ale od początku mam takie przeczucie, że będzie dziewczynka, a wszyscy mówią na odwrót. Zobaczymy To czekanie jest okropne!
Na prenatalnych już byłam 26 lutego, ale lekarz powiedział, że na tym etapie nie jest w stanie stwierdzić płci. Maluszek strasznie fikał i był problem nawet z podstawowymi pomiarami.Zleci szybko do wizyty a kiedy masz?
To jest tak są to badania genetyczne robione między 11+0 tyg a 13+6, refundowane są po 35 roku albo jak były przypadki chorób genetycznych w rodzinie, ja robiłam a mam 23 lata, dla swojego świętego spokoju ale też niedawno u mnie w rodzinie urodziła się chora dziewczynkaCześć dziewczyny, czy możecie nakreślić mi nieco więcej o tym prenatalnym? Czy to jest obowiązkowe, jakie są mniej więcej koszta i czy jeśli mam 26 lat też powinnam to zrobić??