reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Fantastyczne wieści!

Tola pw ci skrobnelam =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Jotka widziałam dzisiaj twoje tesciki na staraczkach :D śmigasz na betę?

Trzymam kciuki żeby ciemniala krecha :) ja też coś tam widzę :)

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Płomyk* bardzo, bardzo mi przykro :(. Trzymam kciuki za kolejny cykl!

Mimi93 przyrost porządny :). Gratuluję!

Ja mam straszną huśtawkę nastrojów do tego zamartwiania, więc w ogóle niezła jazda ;).
A z objawami to oczywiste, że raz są mocniejsze, raz mniej itd. ale jednak pewniej się czuję jak coś tam na rzeczy jest. Choćby delikatniusio.
Zresztą czasem faktycznie żadnych objawów zwyczajnie nie ma.

Oj, nie lubię pobierania krwi, chociaż dość łatwo mi się wkłuwali zawsze. Raz miałam tylko sińca na całe zgięcie ręki o_O

Co do L4, to ja nie planuję, chyba, że na ostatni miesiąc, dwa. Lepiej się czuję w ciąży pracując. No, ale wiadomo, że różnie może być.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, ze stresem w pracy nie tylko ja sie mecze :( ale jak pomysle ile mnie ominie to tez mi nieswojo, mimo to mysle ze czas na zmianę hierarchii wartości, caly czas sie stresuje idąc do toalety, ze zaraz dostane @ i będzie po calej tej radości...
A dostarczałaś już zaświadczenie o tym, że jesteś w ciąży? Ja zamierzam tak zrobić i skorzystać z prawa do odmowy wyjazdu. Będzie on powyżej 8 godzin, za granicę, więc kwestie częstego korzystania z toalety, kwestie nudności, do tego stres, bo kontakt z partnerem w języku angielskim są dla mnie nie do przeskoczenia. Do pracy będę chodzić i wykonywać moje obowiązki ale nie chce brać na siebie za dużo, dla mnie to przesada i tak jak Ty - paraliżuje mnie strach, że stracę Maleństwo i czy ten stres i ta praca są tego warte? NIE.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo w
Bardzo współczuję, dobrze, ze szybko zareagowałaś, badali Ci ten progesteron czy tak w ciemno dali luteinę? Zazdroszczę serduszka! To musi być wspaniałe uczucie :)
Nie. Nie badał. Kazał brac i tyle. Powiedział, ze chocbym do Stanów poleciala to nikt mi więcej nie pomoże..co ma byc to będzie...

reklama
Plomyk* bardzo mi przykro. Trzymaj sie, nie doluj, dołóż sobie zadań żeby nie rozmyslac. Ja poronilam pierwszą ciążę, zaraz po ślubie, w 5 tygodniu. Juz bylam po lekarzu itd - taka wychuchana, wypilnowana.
Bylo przykro, ale na drugi dzien poszlam do pracy, zeby nie rozmyslac.
Dzisiejszego dnia pamietam o tym. I mysle ze widocznie bylam jeszcze nie przygotowana na ciaze i ze tak mialo byc.

Dziewczyny dzis zrobulam drugi test i kreska juz jest mocniejsza. Umowilam sie na wizyte 6.02 bety nie robie, bo nie chce ciagle myslec i szalec. Trzeba spokojnie poczekac.
Teraz gdy wszystko sie stalo realne, trochę mnie jednak przeraza jak to bedzie z trZecim dzieckiem. Duzo jezdzimy, mamy duzo zajęć, i sie zastanawiam jak wszystko pogodze. Termin wypada na 21 wrzesien. Starszak zacznie szkole we wrzesniu, a on jest bardzo emocjonalny, a mi pewnie bedzie ciezko go wozic. Mlodszy ma urodziny 14 wrzesnia, wiec przez porodem bede miala jeszcze impreze urodzinowa ;)

Do góry