reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mi pobrala tak, że nie czułam. Musiałam zrabac Panią starsza w rejestracji. Napisane że jedna osoba w okienku, a ona stoi mi na plecach, czuję jej kurtkę, czuję jej oddech i mnie pcha. Słucha o co pytam, do kogo się zapisuje, patrzy mi w dowód. Więc mówię grzecznie że jedna osoba i nie przyspieszy. To coś sapie. W końcu powieszialam że raz nietykalnosc cielesna a dwa w ciąży jestem, duszno mi i jej z buzi pachnie nieładnie. Szybko o wymioty.
Próbowała mnie wysmiac i szukała aprobaty w kolejce. Niestety... Polegla [emoji23]

3jgxugpjji86cg4t.png

Jesteś moim guru! Ile razy ja miałam ochotę tak wygarnąć ale zawsze zabrakło odwagi [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Ja na bete juz nie dotarlam
Rano obudzilo mnie znajome uczucie w brzuchu i moje obawy sie sprawdzily.
Ale trudno. Z mostu sie przeciez nie rzuce.
Rzycze wam dużo spokoju , cierpliwości i zdrowych maluszków.
Trzymam za was kciuki :*
plomyczku bardzo mi przykro.bedziesz pazdziernikowa mamusia:)

c55f0dw4ay49a7ki.png

Mi pobrala tak, że nie czułam. Musiałam zrabac Panią starsza w rejestracji. Napisane że jedna osoba w okienku, a ona stoi mi na plecach, czuję jej kurtkę, czuję jej oddech i mnie pcha. Słucha o co pytam, do kogo się zapisuje, patrzy mi w dowód. Więc mówię grzecznie że jedna osoba i nie przyspieszy. To coś sapie. W końcu powieszialam że raz nietykalnosc cielesna a dwa w ciąży jestem, duszno mi i jej z buzi pachnie nieładnie. Szybko o wymioty.
Próbowała mnie wysmiac i szukała aprobaty w kolejce. Niestety... Polegla [emoji23]

3jgxugpjji86cg4t.png
hehehe już sobie to wyobrażam:)

c55f0dw4ay49a7ki.png

Hej dziewczyny
Ja na bete juz nie dotarlam
Rano obudzilo mnie znajome uczucie w brzuchu i moje obawy sie sprawdzily.
Ale trudno. Z mostu sie przeciez nie rzuce.
Rzycze wam dużo spokoju , cierpliwości i zdrowych maluszków.
Trzymam za was kciuki :*
Trzymam kciuki aby szybko Ci się udało wrócić do grona ciężarówek [emoji9]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Kochane.. ostatnio nie miałam możliwości pisać, dużo spraw na głowie. I muszę koniecznie nadrobić te pare stron.

Mam wielkie wątpliwości i obawy, gdyż wcześniej tych obaw nie miałam a teraz sie nasiliły,
Mianowicie nie mam praktycznie żadnych objawów, żadnych, jeszcze w tamtym tygodniu ciągneły mnie mocno jajniki, miałam ostre kłucia itp. a od wczoraj kompletnie nic. Jedynie lekkie, rzadko kiedy pobolewanie raz jednego raz drugiego jajnika. Niby byłam w piątek na becie i wyszła ponad 2800, wychodzi mi z jednego kalndarza że jest to 5 tydz i 4 dzien a z inncyh 6 tydz. a ja w ogóle nie mam objawów, a niektóre dziewczyny piszą o przeróżnych objawach.

Nie wiem czy mam się martwić czy też nie. Jutro idę zrobić drugą bete a w piątek mam pierwszą wizytę u lekarza. Czy w ogóle jest to normalne przechodząc bezobjawowo pierwsze tygodnie??

Miłego dnia :)
Ja w pierwszej ciąży też nie miałam objawów...dopiero ok 13tyg przyszły mdłości...nie nakręcaj się...bądź dobrej myśli...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry