To umnie też spokojna I ciąża była poród też jakoś łagodny sn najgorzej połóg wspominam.Druga już tak w 5 tyg i pęcherzyka nie było widać i beta mało przybierała pokazał się 9-10tyg ale pusty i poleciał jeszcze zabieg mi nie potrzebnie zrobili
bo okazało się że się wyczyściłem sama.Trzecia ok 7-8tyg akurat miałam mieć wizytę tego samego dnia u lekarza wylądowałam rano w szpitalu z plamieniem krwią chcieli ze mnie wariatkę zrobić i psychiczną chora że z takim czymś się nie przyjeżdża
ale mówię test wyszedł pozytywny że wadliwy był odparł ja na to że jakim cudem jak w loboratorium robiłam z krwi to się zamknął.Beta wyszła mi niska na ten wiek ciąży i ona gadała mi 3 tyg że jest ale jaka nadzieję mi robiła przecież wiem kiedy z mężem się kochałam i nie możliwe aby taka była bo nie było stosunku aby była młodsza ciaza.Na drugi dzień beta spadła więc poprosiłam że chce bez zabiegu trzymali mnie tydz na antybiotykach i ordynator już ze mnie wariatki nie robił udawał że jest miły i się pytał dlaczego jestem taka poważna.Teraz czekam cierpliwie chociaż mam stresa
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom