reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witajcie dziewczyny [emoji3]
Witam nowe mamusie i jeśli chcecie dołączyć do zamkniętej grupy to proszę o wiadomość na priv.
Jadę dziś na wyniki i może jakieś małe szaleństwo zakupowe. Trzeba mi spodnie, bo wszystko ciasne[emoji23]
A jestem taka głodna że nie wiem jak wytrzymam.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ewarut dostałaś moja wiadomość na priv?

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Nie, właśnie nie. Potem spokojnie badania, kolejne usg w 6,5tyg i serduszko bilo. Cała ciaza spokojna, bezbolesna. W termin porodu wieczorem wsiadlam w auto i pojechałam na kawę i ciasto [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
To umnie też spokojna I ciąża była poród też jakoś łagodny sn najgorzej połóg wspominam.Druga już tak w 5 tyg i pęcherzyka nie było widać i beta mało przybierała pokazał się 9-10tyg ale pusty i poleciał jeszcze zabieg mi nie potrzebnie zrobili :( bo okazało się że się wyczyściłem sama.Trzecia ok 7-8tyg akurat miałam mieć wizytę tego samego dnia u lekarza wylądowałam rano w szpitalu z plamieniem krwią chcieli ze mnie wariatkę zrobić i psychiczną chora że z takim czymś się nie przyjeżdża :( ale mówię test wyszedł pozytywny że wadliwy był odparł ja na to że jakim cudem jak w loboratorium robiłam z krwi to się zamknął.Beta wyszła mi niska na ten wiek ciąży i ona gadała mi 3 tyg że jest ale jaka nadzieję mi robiła przecież wiem kiedy z mężem się kochałam i nie możliwe aby taka była bo nie było stosunku aby była młodsza ciaza.Na drugi dzień beta spadła więc poprosiłam że chce bez zabiegu trzymali mnie tydz na antybiotykach i ordynator już ze mnie wariatki nie robił udawał że jest miły i się pytał dlaczego jestem taka poważna.Teraz czekam cierpliwie chociaż mam stresa

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam ciążę z córą wspominam dobrze. Gdyby nie to że spałam nawet na stojąco i te dodatkowe kg powiedziałabym że byłam takim ciążowym jednorożcem hahaha
Niedługo przed terminem moja szurnięta gin stwierdziła że ja przecież już rodze dała skierowabie do szpitala i kazała sie spieszyć
Pojechałam i rozbawiłam całą ip :D
"Przed terminem bez skurczy rodzić przyjechała " :D
Zbadali i odesłali ;)
3 dni po terminie na ktg pojechałam sama przez pół warszawy komunikacją :p po badaniu ginka zrobila mi chyba masaż szyjki i już do tramwaju sie nie doczłapałam :D
Wróciłam na ip i mowie ze chyba do domu nie dam rady dojechac bo plecy bolą no to mnie zostawili.
Jedna noc na porodówce. Dwie obok mnie uradzily a ja nic
Kolejny dzien nic to juz mi powiedialy ze jak nie ruszy do rana to oxy
O 4 mnie bóle obudziły ale krew poszla i po 9 cc. 9:30 mała juz była z nami a ja przy szyciu zaczelam chrapać :D

witajcie...nieśmiało witam powoli sie z wami...ja dopiero sam początek ciąży...termin z OM wypada mi na 21.09. mam jednego synka z 2013r i jestem po dwóch startach w 2016r 10tc-córeczka Hania, i w czercu 2017r.w 6tc...mam nadzieje że teraz dotrwamy do końca ciązy bez problemów...jak narazie spokojnie wszystko jest...mam zapisaną luteine i 19 kolejna wizyta żeby zobaczyć jak tam się rozwija wszystko...

witajcie...nieśmiało witam powoli sie z wami...ja dopiero sam początek ciąży...termin z OM wypada mi na 21.09. mam jednego synka z 2013r i jestem po dwóch startach w 2016r 10tc-córeczka Hania, i w czercu 2017r.w 6tc...mam nadzieje że teraz dotrwamy do końca ciązy bez problemów...jak narazie spokojnie wszystko jest...mam zapisaną luteine i 19 kolejna wizyta żeby zobaczyć jak tam się rozwija wszystko...
Witamy. Bedzie dobrze

Witaj ja też po dwóch stratach 2016 i 2017.Synka mam z 2013.Tym razem nam się uda :) jak nam wszystkim :) takim gronie do września :)

Witaj, widzę termin podobny jak u mnie. Test, betę I usg robiłaś?
To umnie też spokojna I ciąża była poród też jakoś łagodny sn najgorzej połóg wspominam.Druga już tak w 5 tyg i pęcherzyka nie było widać i beta mało przybierała pokazał się 9-10tyg ale pusty i poleciał jeszcze zabieg mi nie potrzebnie zrobili :( bo okazało się że się wyczyściłem sama.Trzecia ok 7-8tyg akurat miałam mieć wizytę tego samego dnia u lekarza wylądowałam rano w szpitalu z plamieniem krwią chcieli ze mnie wariatkę zrobić i psychiczną chora że z takim czymś się nie przyjeżdża :( ale mówię test wyszedł pozytywny że wadliwy był odparł ja na to że jakim cudem jak w loboratorium robiłam z krwi to się zamknął.Beta wyszła mi niska na ten wiek ciąży i ona gadała mi 3 tyg że jest ale jaka nadzieję mi robiła przecież wiem kiedy z mężem się kochałam i nie możliwe aby taka była bo nie było stosunku aby była młodsza ciaza.Na drugi dzień beta spadła więc poprosiłam że chce bez zabiegu trzymali mnie tydz na antybiotykach i ordynator już ze mnie wariatki nie robił udawał że jest miły i się pytał dlaczego jestem taka poważna.Teraz czekam cierpliwie chociaż mam stresa

Jak wiesz u mnie na usg też nic nie widać, jeszcze? Betę natomiast mam dość wysoką,progesteron też. Zobaczymy co dalej będzie. 16 dni czekania ;)

Witam nowa mamusie [emoji1] trzymam kciuki za wszystkie wizyty i wyniki!

Ja popadlam w jakas paranoje przez tego lekarza i sie martwie ze ta beta taka niska.. szczegolnie ze od tygodnia, na samym poczatku wychodzily mi pozytywne testy, blade ale
Pozytywne.. zwariuje do poniedzialku[emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam nowa mamusie [emoji1] trzymam kciuki za wszystkie wizyty i wyniki!

Ja popadlam w jakas paranoje przez tego lekarza i sie martwie ze ta beta taka niska.. szczegolnie ze od tygodnia, na samym poczatku wychodzily mi pozytywne testy, blade ale
Pozytywne.. zwariuje do poniedzialku[emoji30]

U Ciebie beta ponad 200 w 31dc? U mnie 471 w 28dc [emoji85].
Powtórz sobie dla spokoju albo zrób jeszcze jeden test. Ja powtórzę dopiero w poniedziałek.

A "miszczem" paranoi tutaj jestem ja [emoji23]

reklama
Wlasnie w poniedzialek ide powtorzyc, ale po przemysleniach cos slabo to widze, jak w 4tyg beta tylko 216 przy wczesniejszych pozytywnych testach :(

Ponad 400 w 28dc to ladnie, juz niedlugo bedzie w tysiacach i bedzie pieknie wszystko widac na usg :D

Do góry