reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@Gosia0210 witaj :) u mnie podobnie, tym razem beta ładnie rośnie, za to na razie nie widać zarodka i też się stresuje...

Dziewczyny jestem wykończona, oj ta ciąża już jest zupełnie inna. W poprzedniej miałam na początku film energii, mogłam góry przenosić. Teraz po przejsciu kilometra mam zawroty głowy i dysze jak stary zboczeniec. Katastrofa.
Co do imion, to mam w domu ponad 3 letnią Weronikę, a następny będzie Nikodem, albo Emilia.

reklama
@StarAnia to trzymam kciuki za fasoleczke[emoji7][emoji1364]
Ja wlasnie niestety raz mialam puste jajeczko :(
A jaki masz teraz wynik bety?

Mnie jak nigdy wczesniej w kazdej ciazy mdli caly czas i glowa
Boli[emoji25] ale to bardzo dziwne, bo jest bardzo wczesnie i nic nie jest jeszcze pewne...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1515333641-8501eb5884202238-aaaaaa.jpeg
Witam się i ja:)mowilam,że wrzesień będzie mój:)jestem na staraczkach już jakiś czas.mam 32lata jestem z Wawy.mam już synka 6letniego i marzę o coreczce.chociaz może być tez synek.oby zdrowe;)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@StarAnia to trzymam kciuki za fasoleczke[emoji7][emoji1364]
Ja wlasnie niestety raz mialam puste jajeczko :(
A jaki masz teraz wynik bety?

Mnie jak nigdy wczesniej w kazdej ciazy mdli caly czas i glowa
Boli[emoji25] ale to bardzo dziwne, bo jest bardzo wczesnie i nic nie jest jeszcze pewne...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnio badałam w czwartek i było 22558, czyli dużo. Natomiast w pt na usg pokazał się tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zoltkowy. Lekarz mówi, że ten zarodek gdzieś tam jest, bo jak jest żółtko, to i on tam gdzieś przyklejony, tylko aparat nie łapie. Teraz strach, czy faktycznie JESZCZE za mały, czy ciąża obumarła na wczesnym etapie :(

1515333641-8501eb5884202238-aaaaaa.jpeg
Witam się i ja:)mowilam,że wrzesień będzie mój:)jestem na staraczkach już jakiś czas.mam 32lata jestem z Wawy.mam już synka 6letniego i marzę o coreczce.chociaz może być tez synek.oby zdrowe;)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha wiedziałam :D dwa tygodnie temu śnił mi się Twój pozytyw, ale nie chciałam zapeszac :D gratulacje, rozgosc się :D

@Gosia0210 Witaj :) Również miałam pusty pęcherzyk - w lipcu - ale teraz mam nadzieję, że będzie lepiej.

Co do imion to mamy Julkę i jak będzie dziewczynka to Hania a chlopiec nie wiem jeszcze:)

reklama
Do góry