reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Ewarut toc czemu nie zjesz? [emoji7]

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

O matkoooo . Teraz i ja mam smaka na maka! A mój chory i by mu przykro było [emoji23].
@Ewarut, Karolina? O nieee. Hehe, żartuję, to moje ukochane imię [emoji23].
My mamy Igorka, lat 3,5. Teraz mam zapisaną listę imion i będzie bardzo źle.
Ponieważ nasze zaczynają się M i K, takie miały być dla dzieci. A że jest Igor, to kolejne nie będzie też [emoji23].
@JoAnnA,Twoj to ma już syndrom wicia gniazda [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

O matkoooo . Teraz i ja mam smaka na maka! A mój chory i by mu przykro było [emoji23].
@Ewarut, Karolina? O nieee. Hehe, żartuję, to moje ukochane imię [emoji23].
My mamy Igorka, lat 3,5. Teraz mam zapisaną listę imion i będzie bardzo źle.
Ponieważ nasze zaczynają się M i K, takie miały być dla dzieci. A że jest Igor, to kolejne nie będzie też [emoji23].
@JoAnnA,Twoj to ma już syndrom wicia gniazda [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo sympatycznie wspominam dziewczyny o tym imieniu [emoji3]

Witajcie :)
U mine z objawow to nadal cisza tj czasem brzuszek czasem piersi ale zaraz przechodzi
Karoliny to fajne dziewczyny :)
Milego dnia dziewczyny

gann3e3k5wou767o.png

reklama
Cześć dziewczyny ;) moge dolaczyc? Jestem po dwoch poronieniach i jednej ciazy biochemicznej (grudzien), ale nie poddajemy sie i odrazu w grudniu poczelismy dalsze starania ;) jestem 2-4dni przed @ i test wyszedl pozytywnie,
Bladzioch ale jest ;) wiec mam nadzieje, ze tym razem sie uda... termin wylilczylam sobie mniej wiecej na 22.12, buziaki ;* ;)

Edit: na bete pojde dzien po spodziewanym terminie @, niestety w grudniu wynosila tylko 15,1 :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry