JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ja już zjadłam rosołek [emoji16]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pomidorową dwa razy, naleśniki z serem , na śniadanie parówki. A teraz szukam coś na przekąskęJa już zjadłam rosołek [emoji16]
Kochana do mc mam 20km a jesteśmy bez auta a dziś busy nie jeżdżą....
Bardzo sympatycznie wspominam dziewczyny o tym imieniu [emoji3]O matkoooo . Teraz i ja mam smaka na maka! A mój chory i by mu przykro było [emoji23].
@Ewarut, Karolina? O nieee. Hehe, żartuję, to moje ukochane imię [emoji23].
My mamy Igorka, lat 3,5. Teraz mam zapisaną listę imion i będzie bardzo źle.
Ponieważ nasze zaczynają się M i K, takie miały być dla dzieci. A że jest Igor, to kolejne nie będzie też [emoji23].
@JoAnnA,Twoj to ma już syndrom wicia gniazda [emoji23]
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ajjjj to słabo [emoji21] podejrzewam, że jak mój wróci z siłowni to pójdziemy niestety [emoji39] bo i tak musimy kupić córce kapcie do przedszkolaKochana do mc mam 20km a jesteśmy bez auta a dziś busy nie jeżdżą....