reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny, to moja 1wsza ciąża jestem w 5tc, 1wszą wizytę u ginekologa mam za 2 tyg., jak myślicie lepiej już przyjść z wynikami badań?

reklama
Hej dziewczyny, to moja 1wsza ciąża jestem w 5tc, 1wszą wizytę u ginekologa mam za 2 tyg., jak myślicie lepiej już przyjść z wynikami badań?

Ja bym poczekała, bo oprócz standardowych badań czasem przepisują dodatkowe, np na tarczyce lub krzepliwość krwi w zależności od wcześniejszych chorób, a po co się dwa razy kłuć, lepiej chyba zrobić to za jednym zamachem ( ja przynajmniej wychodzę z takiego założenia, bo pobieranie krwi to dla mnie koszmar). Podejrzewam, że idziesz prywatnie, bo jeśli na nfz to nie ma co się zastanawiać i lepiej poczekać ze wzgledu na koszty badań ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A czemu półtora roku? :O co do serów, to większość tych dostępnych w Pl można jeść bez obaw. Muszą być po prostu z pasteryzowanego mleka :)
Co do serów to ja jeszcze w polskim sklepie nie znalazłam niepasteryzowanego czyli takiego którego nie możemy jesc.

Sushi bardzo często jest ze smażonych albo pieczonych rybami więc takie też na spokojnie można jeść.

A winko właśnie ogarnęłam że są bezalkoholowe 0,00% zamierzam zamówić i wypróbować to zdam recenzje :)

Tylko ten tatar.... :(

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Do góry