Ewarut
Fanka BB :)
Widocznie ktoś nie ma swojego życia prywatnego , albo ma nudne , że wchodzi z butami w czyjeś !!!Zapraszam na biały serek
Co do tego ze ktos cie obserwuje to ludzie bywają dziwni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widocznie ktoś nie ma swojego życia prywatnego , albo ma nudne , że wchodzi z butami w czyjeś !!!Zapraszam na biały serek
A dziękuję za zaproszenie [emoji2] już biegnę [emoji16][emoji6]Zapraszam na biały serek
Witaj[emoji6] Nie ma to jak wilczy apetyt z rana [emoji6]Dzień dobry [emoji4] od 5.30 córka mnie budziła "mama am am", koty nad głową miauczały (gdy Julka się budzi, kocice dostrzegają szanse na śniadanie) więc zrobiłam co miałam zrobić i wróciłam do łóżka.
Smacznego śniadania [emoji5]
Witaj Ja jednak , życzę udanego dnia i oby ludzie okazali dużo życzliwościDzień dobry! W sumie nie wiem czy dobry bo w pracy do 19 :/ jak mi się już nie chce tu przychodzić i użerać z ludźmi :/ myślałam że jak będę pracować to czas będzie m mi szybciej leciał a tu lipa, nie dość że w pracy się wlecze to jeszcze się stresuję.
WidziałamWlaśnie dodałam zdjęcie z wizyty w utworzonym przez ciebie wątku