reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A jakie macie męskie? Może coś mnie zainspiruje :)

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Ja dla chłopca tez na razie nic dla córci łatwiej chyba będzie. Ale to się zmieni w trakcie ciazy nie martw się synka mieliśmy nazwać Max a tydzień przed porodem zmieniliśmy na Michała
Ja na razie sama mysle Stas albo Tymek a dziewczynka Tosia albo Martyna

Witajcie,
pewnie wszystkie zaraz mnie skrytykujecie, ale ...
Kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży ... nieplanowanej ciąży. Mam 40 lat, strach że całe moje życie zostanie przewrócone do góry nogami, że jestem za stara, że strasznie przytyję a juz waze 85 kg przy wzroscie 168:((((((((((((
Nie poszłam nawet jeszcze do ginekologa, nikomu nie powiedziałam o ciąży .... brak mi sił
każda nieoczekiwana zmiana nas paraliżuje.bedzie dobrze zobaczysz:)masz już dzieci?partner już wie?teraz to naprawde nic szokującego że kobieta ma 4z przodu:)gratuluję Ci ja -staraczka od 2lat

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam nadzieję że będzie córka bo jak wyjdzie syn to będzie miał na imię syn. Nie dogadamy się z narzeczonym ;)

f2w3csqvilsnamac.png
Hahahahaha [emoji23][emoji23] jakbym Nas widziała. Ogólnie czuje,że to będzie syn choć bardzo byśmy chcieli druga core[emoji16]
Co będzie to będzie. Ważne by było zdrowe [emoji4]

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Witajcie o poranku, zapach kawy ściągnął mnie z łóżka i synuś też. Więc Ja już delektuje się kawą. Zaraz śniadanko , potem zestaw witaminków .
Zastanawiam się co na śniadanie, wczoraj była jajecznica a dziś... Hmmm

Dzień dobry Wczoraj jak zwykle o 20 juz chrapałam, a mój Stasiek biegał dookoła łóżka i wolał -mama wstajemy!:laugh2:
Obudziła mnie ochota na ser biały z tartym ogórkiem, czosnkiem i pieprzem :tak:.
Ide jeść :-) :)

@Aleczak o to może i Ja się skusze na ser biały ze smietaną :)

Wiecie co , właśnie zauważyłam ( wyświeliło mi się na profilu ) , że mnie pewna osoba obserwuje na forum , dla mnie to jest trochę chore , bo to tak jakby ktoś Cię sledził :(

reklama
Do góry