reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

W końcu działa :]

@Jotka_Szczotka szykuj się!! Statystyki nie kłamią :)

Link do: Najwięcej dzieci rodzi się w tym miesiącu. Potwierdzają to statystyki, a badania naukowe podają przyczynę

f2w3csqvilsnamac.png
Podobuha mnie sie te statystyki =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ale się rozpisałyście z rana.
Ja dzisiaj miałam powtórzyć betę rano, po 48 h ale tak mi się słabo robiło od momentu wstania z łóżka że nawet nie było opcji się wybrać na pobieranie krwi. Ledwie się do pracy doczłapałam i tak naprawdę dopiero teraz mnie to puszczać zaczyna. Ma-sa-kra... Jak tak mają wyglądać moje poranki to chyba wcale wstawać nie będę...

Myślicie że jak w poniedziałek betę ogarnę to da mi to jakiś zarys sytuacji? Bo dzisiaj to już napewno nie zdażę, za dużo pracy...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się rozpisałyście z rana.
Ja dzisiaj miałam powtórzyć betę rano, po 48 h ale tak mi się słabo robiło od momentu wstania z łóżka że nawet nie było opcji się wybrać na pobieranie krwi. Ledwie się do pracy doczłapałam i tak naprawdę dopiero teraz mnie to puszczać zaczyna. Ma-sa-kra... Jak tak mają wyglądać moje poranki to chyba wcale wstawać nie będę...

Myślicie że jak w poniedziałek betę ogarnę to da mi to jakiś zarys sytuacji? Bo dzisiaj to już napewno nie zdażę, za dużo pracy...

A nie lwpiej iść do gina , niż robić tą bete ? dwie bety u mnnie to praktycznie wizyta u gina. Moim zdaniem gin pewniejszy niż beta

A nie lwpiej iść do gina , niż robić tą bete ? dwie bety u mnnie to praktycznie wizyta u gina. Moim zdaniem gin pewniejszy niż beta
Byłam u gina, który odesłał mnie z kwitkiem bo jak twoerdzi " beta na plusie, więc napewno ciąża". Pójdę za tydzień bo muszę zaleczyć infekcję, na tydzień mam rozpisane globulki...
A wolalabym spr zeby byc spokojniejsza...

Byłam u gina, który odesłał mnie z kwitkiem bo jak twoerdzi " beta na plusie, więc napewno ciąża". Pójdę za tydzień bo muszę zaleczyć infekcję, na tydzień mam rozpisane globulki...
A wolalabym spr zeby byc spokojniejsza...

A no chyba , że tak :)
Ja jak poszłam ostatnio w grudniu , jeszcze było za wcześnie i beta była ujemna , to był mój pierwszy raz w zyciu jak robiłam betę to sie przeraziłam jak uslyszałam cene 45zł masakra u Ciebie też tyle to jest płatne ?

Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4 :) lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4 :) lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj gratuluję :)
Mamy ten sam termin pierwszej wizyty :)

reklama
Do góry