reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja czuję się jak na razie bardzo dobrze. Niestety nie mam żadnych nudności itp. Piszę "niestety" bo mam synka i w pierwszej ciąży było tak samo, czułam się idealnie do ok. 9mca. Liczyłam na dziewczynkę, ponoć wtedy jest gorsze samopoczucie. Jedyny objaw to duża wrażliwość na zapachy no i twarde, bolące piersi:(

Ja też czuję się bardzo dobrze. Tylko czułość na zapachy, obrzmiałe piersi i większa wrażliwość na wzruszające rzeczy (nie wiem, czy to ciąża czy Święta), płakałam przy otwieraniu prezentów, przy jakichś starych opowieściach rodziców i przy Polar Express [emoji23]. I nie wiem, czego się dalej spodziewać, bo to moja pierwsza ciąża [emoji5].

reklama
@tola_tola, @Migdalove, @marzen4 Jak tam dziewczyny u Was?
emoji256.png
Hej ja wciaz czekam....okres spóźniony 3 dzień(nigdy sie nie spóżniał ,bardzo regularne cykle)ale na teście bielutko....jutro powtorze test,jeśli nadal nic to z sobotę zrobię bete:)trzymam kciuki za wszystkie wrześniówki i miłego dnia życze:)

Hej dziewczyny :) to mój 4 cykl starań. Testowac będę jutro/pojutrze. Jakis tydzien po owu zaczęłam mieć kłucia jajników oraz kłucia po środku. Plus uczucie ciągnięcia co jakis czas, którego nigdy nie miałam. Gorzej jeśli mi się coś tam po prostu porobiło. Nerwowa, rozdrażniona jestem jak nastolatka. I nic tylko bym spała. Trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze do was dołączę :) życzę wam spokojnych ciąż

Ja prawie żadnych dolegliwości ciążowych nie odczuwam niestety. Piszę "niestety" bo w pierwszej ciąży z synem też czułam sie idealnie, a ponoć "na dziewczynke" mama zwykle gorzej się czuje. Bardzo chciałabym mieć córeczkę:) No ale co będzie to będzie i tak bardzo się cieszę. Jedyne co się zmieniło to odczuwanie zapachów- naprawdę mocno wszystko czuję, no i piersi bolą i są twarde

Hej dziewczyny :) to mój 4 cykl starań. Testowac będę jutro/pojutrze. Jakis tydzien po owu zaczęłam mieć kłucia jajników oraz kłucia po środku. Plus uczucie ciągnięcia co jakis czas, którego nigdy nie miałam. Gorzej jeśli mi się coś tam po prostu porobiło. Nerwowa, rozdrażniona jestem jak nastolatka. I nic tylko bym spała. Trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze do was dołączę :) życzę wam spokojnych ciąż
Trzymamy kciuki

reklama
Jakbym czytała swoje objawy teraźniejsze. Trzymam kciuki za nas wszystkie czekające na potwierdzenie bycia wrześniową mamą. :)

Do góry