Aleczka
Fanka BB :)
Witaj trzymamy kciukiWitam was dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj trzymamy kciukiWitam was dziewczyny
Dalej tak mam z zapachami. Wszystko czuję jakby mocniej, szczególnie te nieprzyjemne. Ciekawe kiedy minieMnie właśnie zaczyna uderzać ta wrażliwość na zapachy [emoji51].
Z internetowego kalendarza 01.09.2018 do gin idę za tydzienHej dziewczyny
@Aleczka jasne, że masz zostać przetrzesz nam szlaki podczas porodów [emoji14]
@Wiolus85 gratulacje, piękna beta, na kiedy termin? Bo bardzo wysoka!
@Beenka ja na razie z rodziny powiedziałam tylko siostrze, z resztą czekam na serduszko <3
Mogę się pożalić? Jestem wykończona. Dziś pierwszy dzień w pracy po świętach i taki zapier... że bałam się, że poronie... Serio. Kiedy mówicie pracodawcy? Bo chyba MUSZĘ powiedzieć, żeby nie zaszkodzić Groszkowi jestem wsciekla, mam ochotę iść na 8-miesieczne L4, tak się źle czuje. A jutro powtórka, juz się boje i chce mi się wyć
Aniu a gdzie pracujesz? Może faktycznie lepiej iść na L4.Hej dziewczyny
@Aleczka jasne, że masz zostać przetrzesz nam szlaki podczas porodów [emoji14]
@Wiolus85 gratulacje, piękna beta, na kiedy termin? Bo bardzo wysoka!
@Beenka ja na razie z rodziny powiedziałam tylko siostrze, z resztą czekam na serduszko <3
Mogę się pożalić? Jestem wykończona. Dziś pierwszy dzień w pracy po świętach i taki zapier... że bałam się, że poronie... Serio. Kiedy mówicie pracodawcy? Bo chyba MUSZĘ powiedzieć, żeby nie zaszkodzić Groszkowi jestem wsciekla, mam ochotę iść na 8-miesieczne L4, tak się źle czuje. A jutro powtórka, juz się boje i chce mi się wyć
To kochana szkoda waszego zdrowia. Pozniej możesz żałować.W sklepie eksperckim z fotelikami samochodowymi. Co za tym idzie dobieramy i montujemy fotele w samochodach. Staram się nie dźwigać, ale dzisiaj taki tlum, że i tak parę razy musiałam, a taki fotel nawet 17 kg. Nie mówiąc o upierdliwych montażach. Na 8 godzin usiadłam RAZ - na trzy minuty z zegarkiem w ręku. Jestem przerażona.