Ja słyszałam o pudełkach i chyba się zdecydujemy. Gdy próbowaliśmy zajść w Finlandii to właśnie mi się marzyło pudełko. Szkoda, że w Szwecji nie dawali. Ale w UK już znalazłam stronę i jak tylko będę pewniejsza to się zapisze.
Ja miałam wczoraj pierwsza wizytę u położnej, następną 16, potem co 3-4 tygodnie aż do 34 bodajże, a potem co 2 tygodnie. W międzyczasie jak najszybciej endokrynolog, okulista i badanie krwi i moczu u GP. Skan mam 6.3
Ja mam chusty po córce i mam nadzieję, że po 8 latach nadal będą się nadawały...
U mnie brzuch widać, ale mój własny [emoji16] Położna mówiła, że przy mojej wadze i o tyle starszym dziecku może nie być widać jeszcze długo. W sumie z pierwszą o tym że jestem w ciąży a nie przytyłam wiedziało niewiele osob, i głównie od 7 miesiąca [emoji16]
A co do płci, to w pierwszej chciałam syna i czułam syna, mąż mówił, że będzie córka i mam córkę. Teraz chciałabym żywe i zdrowe, obojętnie co, z niewielkim naciskiem na córkę, bo mam ciuchy "dziewczyńskie", ale i córka i mąż mówią, że będzie chłopak. Nie mam zupełnie pomysłu na imię męskie, a druga córka miałaby być Matylda.