JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ja oglądam milon stron z wózkami łóżeczkami ciuszkami [emoji16]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety ominie mnie ta przyjemność bo mam wózek w super stanie po córce:-(
Chciałabym za to kupić lepszą spacerówke.
Ja oglądam milon stron z wózkami łóżeczkami ciuszkami [emoji16]
Ja to samo. Mam etap „wydać wszystkie pieniądze na rzeczy dla dziecka, nawet jeśli będą tylko na 1 raz”. Ale oczywiście nic nie kupuję, czekam na letnie wyprzedażeJa oglądam milon stron z wózkami łóżeczkami ciuszkami [emoji16]
Ja z tych, co twierdzą, że kupowanie nowego wózka to kasa w błoto. Wolę wydać na nowe chusty [emoji14]
Często jak dziecko wyrasta z gondoli mamy kupują spacerówki, bo lepsze. I tak wózek używany pół roku, czy rok idzie w odstawkę. Ale dzięki temu takie osoby jak ja mogą kupić super wózek za pół ceny
Ja to samo. Mam etap „wydać wszystkie pieniądze na rzeczy dla dziecka, nawet jeśli będą tylko na 1 raz”. Ale oczywiście nic nie kupuję, czekam na letnie wyprzedaże
Wózek mam upatrzony, ale już raz zmieniłam zdanie więc pewnie znowu zmienięMatki wariatki, a myslalyscie juz cos o wozkach?
Ja też myślę o stokke, takie zgrabne i słyszałam tylko dobre opinie. Tez jestem zdania że raz zainwestuje i będę miała spokój na cały okres wózkownia.Wlasnie dlatego inwestuje w wozek ktory nie kosztuje 2w1 1500zl bo to sa pieniadze wyrzucone w bloto tak jak zrobilam z poprzednia corka. A taki stokke kosztuje 3 razy tyle ale wystarcza tak naprawde do konca uzywania wozka bo i gondola jest swietnia i spacerowka
A chuste nowa tez kupie