Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze nie wiedzialam co zjesc to zjadlam kawałek melona a teraz pije maslanke pycha [emoji7]
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Kupno domu u nas 650tys£ A tego samego domu tam 180tys£..A czemu się przeprowadzacie?
Ojej ale ogromna różnica.Kupno domu u nas 650tys£ A tego samego domu tam 180tys£..
Poza tym nie wiem czy chce żeby moje dziecko się wychowywało w aż tak dużym mieście..
Kurcze a moj bobo 2,2cm maly troche :/Dziewczyny, po całym dniu właśnie nadrobiłam czytanie forum. Jestem z siebie dumna [emoji23] a wy szalone!
@zośka_tośka, ja polecam Besuto Sushi, ale to już po ciąży, takie klasyczne, surowe. Najlepsze, ale Wola też zacna!
Gratulacje dla wszystkich bijących serduszek. Wspaniałe wiadomości! Ja dzisiaj też po wizycie. Bąbel ma 3,3 cm, serducho bije 169 uderzeń na minutę. Machał rączkami i nóżkami. 10 tydzień. Jestem cała zakochana [emoji173]️. Genetyczne przesunęłam na dokładnie za 2 tygodnie.
Zawsze jak piszecie o jedzeniu, to mi ślinka cieknie do pasa. Ja dziś trochę poszalałam i wsunęłam pudełko buffalo wings.
Ja mam to samo leżę i się zastanawiam bije czy nie bije czy jest wszystko Ok... szału można dostać.
Boże mam to samo!!!dziś nawet stwierdziłam że chyba ciąża się zatrzymała,bo nie mam nic żadnego klucia jajników,żadnego bólu głowy,mogę wszystko jeść,to chyba nie jest normalne