reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jeść mogę, pić mogę ale ewidentnie czuje ze coś tam jest albo podraznione. Dzięki.
Samemu na własną rękę w ciąży nic nie możesz wziąć chyba że p r en a l e n ale lepiej żeby zobaczył to lekarz bo jak to to poważnego to ten lek nie pomoże.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć. Ja już 2 dzień wstałam bez mdłości [emoji1] po południu też były minimalne.
Mam nadzieję że po prostu ten etap mam już za sobą ;)
Miłego dnia życzę, trzymam [emoji110] za dzisiejsze wizyty ;)

Witam się i ja. Wczoraj byłam na kolejnej wizycie. Dzidzia rośnie książkowo[emoji7] 22.02 robię usg prenatalne a 01.03 test harmony. Jestem dobrej myśli [emoji4] Mdłości mam okropne, póki co tylko chudnę ale mam nadzieję, że już za momencik to wszystko się unormuje.
W domu szpital....dziecko chore, mąż chory [emoji53]
Lecę do pracy.
Życzę miłego dnia.

Witam się i ja. Wczoraj byłam na kolejnej wizycie. Dzidzia rośnie książkowo[emoji7] 22.02 robię usg prenatalne a 01.03 test harmony. Jestem dobrej myśli [emoji4] Mdłości mam okropne, póki co tylko chudnę ale mam nadzieję, że już za momencik to wszystko się unormuje.
W domu szpital....dziecko chore, mąż chory [emoji53]
Lecę do pracy.
Życzę miłego dnia.
Super ,że wszystko dobrze [emoji2]
Miłego dnia [emoji2]

Samemu na własną rękę w ciąży nic nie możesz wziąć chyba że p r en a l e n ale lepiej żeby zobaczył to lekarz bo jak to to poważnego to ten lek nie pomoże.

Dzieki. Od 8 przyjmuje wiec powoli się szykuje. Dam znać.

@arvena trzymam bardzo mocno kciuki za was. Kochana musi być dobrze i już. Napisz po wizycie do nas bo wszystkie do 11 zezremy pazury z nerwów ;)
Napiszę napiszę :) z tych nerwów juz pół mieszkania posprzątałam

w5wqzbmhtbjgomj7.png

reklama
Do góry