reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A jaki polecacie właśnie kończę witaminy i powiem wam że zanim je brałam, wcześniej tylko kwas foliowy to czułam się o niebo lepiej

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę Femibion 1 obecnie :)

8599sek27f3kxupf.png

reklama
Ja narazie tylko kwas foliowy. Próbowałam witaminy ale po nich opór wymiotowałam a już i tak mam dość wymiotowania. Podobno nic strasznego sie nie stanie ważny jest kwas.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja narazie tylko kwas foliowy. Próbowałam witaminy ale po nich opór wymiotowałam a już i tak mam dość wymiotowania. Podobno nic strasznego sie nie stanie ważny jest kwas.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj to ja chyba też sam kwas będę brać

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdy konsultowalam się z endo-gin kazał mi brać elevit bo nie zawiera jodu a niedoczynność tarczycy lecze euthyroxem stwierdził że jod w witaminach jest niepotrzebny i wywoła gorsze skutki w przyszłości coś w stylu trzeba dac tarczycy pracowac
Co lekarz to opinia ...

Gdy konsultowalam się z endo-gin kazał mi brać elevit bo nie zawiera jodu a niedoczynność tarczycy lecze euthyroxem stwierdził że jod w witaminach jest niepotrzebny i wywoła gorsze skutki w przyszłości coś w stylu trzeba dac tarczycy pracowac
Co lekarz to opinia ...
Tak, co lekarz to opinia. Ciężko nadążyć :)

8599sek27f3kxupf.png

Dziewczyny mi tez jedna lekarka kazala brac jod a jak poszlam do innej to powiedziała po co mi ten jod. Mam badać tylko Euthyrox i kwas foliowy.

reklama
Reasumując będąc u 3 różnych lekarzy dorobiłam się 5 nieotwieranych paczek leków które kolejny lekarz wymieniał na inne mąż zakupuje wszystkie leki z recepty a lekarze wypisują po 3 paczki na raz ale skoro to ma pomóc przelkne te stracone pieniądze

Do góry