A to on dzisiaj będzie?Wszystko pewnie przez ten tzn....krwawy księżyc
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Bleeee mam jednoczesnie mdlosci i ochote na kawe. Zaryzykuje, najwyzej zwroce...
Tak ja miałam.A czy któraś z Was miała podobny wynik? Czy to może zagrazac maleństwu?
To bardzo wolno spada. Zerknę w wyniki, ale w obydwu ciążach mi wyszło i powtarzałam.
Kotów się nie bój bój się surowego mięsa i niemytych warzyw i owoców.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Annar05
Fanka BB :)
Tak właśnie głośno w tv o nimA to on dzisiaj będzie?
karlajn93
Początkująca w BB
Ja nie wierze do tej pory, a dzidziusia już widziałam 2 razy na USG. Jest to takie dla mnie metafizyczne. Dwie maleńkie komórki się połączyły, a teraz tworzą życie.
Super.
Dlatego że 3 listopada 2017 miałam operację na usunięcie lewego jajnika bo był guz... dlatego że nie wierzę że mogę już być w ciąży..
W 2016 zaczynałam starać z narzeczonym o dziecko przez prawie rok i dużo chodziłam do gina i w końcu się dowiedziałam że mam guza lewego jajnika...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiolka1989
Do smarowania można spokojnie amol stosować.
A co do testów to nie tylko sikane potrafią kłamać. W drugiej ciąży test z krwi wyszedł mi negatywnie a test paskowy pozytywny. Dobrze że miałam przeczucie że jednak jestem w ciąży
A co do testów to nie tylko sikane potrafią kłamać. W drugiej ciąży test z krwi wyszedł mi negatywnie a test paskowy pozytywny. Dobrze że miałam przeczucie że jednak jestem w ciąży
Tak mi przykroSuper.
Dlatego że 3 listopada 2017 miałam operację na usunięcie lewego jajnika bo był guz... dlatego że nie wierzę że mogę już być w ciąży..
W 2016 zaczynałam starać z narzeczonym o dziecko przez prawie rok i dużo chodziłam do gina i w końcu się dowiedziałam że mam guza lewego jajnika...
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy wynik!!!
Paulina_wrzesień12
To dobrze, bo cały luty spędzę u rodziców gdzie jest kot. Ma już 8 lat i raczej słabo zmieniać mu życie z uwagi na moja ciążę ;-) poza tym to typ kanapowca, który nie łazi po dworze i nie tknie nawet parówki tylko puszeczki Sheba, o jego toksoplazmozę się nie boję [emoji23] Z góry dziękuję za informację jak to u Ciebie wyglądało i co mówił lekarz [emoji4][emoji4][emoji4]Tak ja miałam.
To bardzo wolno spada. Zerknę w wyniki, ale w obydwu ciążach mi wyszło i powtarzałam.
Kotów się nie bój bój się surowego mięsa i niemytych warzyw i owoców.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
karlajn93
Początkująca w BB
Tak mi przykro
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy wynik!!!
Dziękuję i dużo się przeżywałam ale najważniejsze że wszystko w porządku
Zastanawiam się czy mam zrobić test paskowy, bo mam i kupiłam chyba 2 tyg temu..