reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Może gdybym ja poszła wcześniej do lekarza to może nie doszlo by do tego.. Cały czas myślę gdzie zrobilam błąd...

f2w3s65gbwsate8e.png
Absolutnie się nie obwiniaj, tak czasami bywa. Podobno wczesnymi poronieniami, do 4-5 TC, kończy się około 50% ciąż. Potem do 9tc, też jest ich wysoki procent, bo do tego czasu ujawniają się zwykle duże wady rozwojowe zarodków. Głowa do góry, nic nie mogłaś zrobić lepiej, ani szybciej, to nie Twoja wina. Natura. Trzymaj się!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może gdybym ja poszła wcześniej do lekarza to może nie doszlo by do tego.. Cały czas myślę gdzie zrobilam błąd...

f2w3s65gbwsate8e.png
Ewa,nic nie zrobisz i nie obwiniaj się,ja dokładnie to samo przeszłam we wrześniu,samoistnie promienie,plus taki,że samoistnie promienie,obyło się bez zabiegu,ale mimo wszystko wiem jak ci przykro.......

Same witaminy masz?
Dziwne, że nie dał zapobiegawczo.
Ja w dwóch pierwszych ciążach (prowadzi mnie ten sam lekarz) nie brałam nic poza kwasem foliowym.

Teraz dostałam luteinę i szczerze powiem, że bardziej mnie to martwi niż cieszy, bo znaczy, że w jakiejś grupie ryzyka jestem. Tak to odczuwam...

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Eve, błagam, nie obwiniaj się! Są rzeczy na które nie mamy wpływu. Robiłaś wszystko co mogłaś. Tak jak dziewczyny piszą, zdarza się i żadna w tym Twoja wina.

Ja sobie niedawno uświadomiłam, że w poprzedniej ciąży brałam luteine. Choć ciąża była książkowa. Ale może to i lepiej.

Mam trzy aplikacje, ale chyba będę miała czwarta, bo informacje bardzo interesujące [emoji16].

Co dzisiaj macie dobrego na obiad, na deser albo na co ochotę? Podrzućcie smaka jakiegoś ;)

Eve, błagam, nie obwiniaj się! Są rzeczy na które nie mamy wpływu. Robiłaś wszystko co mogłaś. Tak jak dziewczyny piszą, zdarza się i żadna w tym Twoja wina.

Ja sobie niedawno uświadomiłam, że w poprzedniej ciąży brałam luteine. Choć ciąża była książkowa. Ale może to i lepiej.

Mam trzy aplikacje, ale chyba będę miała czwarta, bo informacje bardzo interesujące [emoji16].

Co dzisiaj macie dobrego na obiad, na deser albo na co ochotę? Podrzućcie smaka jakiegoś ;)
Ja miałam ochotę na spaghetti robię ale raczej nie zjem...

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zrobiłam wczoraj rosolek, jest na dzisiaj :)

reklama
Do góry