AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluję zęba, a może jakieś krzyżowe alergie? teraz pyli dużoMoże któraś mama będzie zainteresowana różne wzory.
Kurde mojej Oldze wyszedł drugi ząb ale dziś ją wysypalo nie wiem czy po kaszce czy po deserku
hej, u nas pełzanie na całego, podpełzanie do komody i wiszenie na otwartej szufladzie. Z jedzeniem słabo, łeżeczka, dwie i koniec. Najlepiej pasują ugotowane brokuły. Nie mogę się doczekać owoców z ogródka, bo te z pudełeczke, czytałam, że sypane bardzo. Ogólnie Czaruś bajerant i zaczepia ludzi ja spacerujemy, chichra się i jest cudowny. Dziewczyny, które jeżdżą już w spacerówce, macie dzieciaczki przodem do siebie, czy do świata? W moim tutisie się obraca siedzisko, i wożę raz tak, raz tak, jak n.p. wieje, to obracam.