G
guest-1673535084
Gość
Co w rodzinie to nie zginie [emoji23][emoji854][emoji23]
Prawda [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co w rodzinie to nie zginie [emoji23][emoji854][emoji23]
Byłam mówi że coś w powietrzu młodszy może też już Ząbkowac choć nie musi...i tyle w temacie syrop dla starszego i to wszystkoAtjodla- nie mam pojecia...ale lepiej idz do lekarza niech sprawdzi
Moj dzis znow maruder level hard [emoji58][emoji51]
To musisz obserwowac ,oby szybko wszystko wrocilo do normy [emoji847]Byłam mówi że coś w powietrzu młodszy może też już Ząbkowac choć nie musi...i tyle w temacie syrop dla starszego i to wszystko
Hej dziewczyny czy któraś z was stosowała tabletki na odchudzanie i jakie dawały efekty?
Ja po pierwszej ciazy co prawda nie stosowalam tabletek ,ale jadlam mnoej i nie jadlam po 18ej (na kebsa sobie czasem pozwolilam [emoji6]) i chodzilam na aerobik 3razy w tygodniu - chudlam w pczach pamietam ,ze przez pierwsze 6tyg spadlam 2rozmiary wiec sporo[emoji6]Hej dziewczyny czy któraś z was stosowała tabletki na odchudzanie i jakie dawały efekty?
tabletki to syffff i pomagają tylko te z narkotykami, ale chyba nie o to Ci chodzi. Lepiej ten aerobik i dbanie o dietę, przy dwójce należy się "wychodne", żeby nie zwariować i zrobić coś dla siebie.Ja po pierwszej ciazy co prawda nie stosowalam tabletek ,ale jadlam mnoej i nie jadlam po 18ej (na kebsa sobie czasem pozwolilam [emoji6]) i chodzilam na aerobik 3razy w tygodniu - chudlam w pczach pamietam ,ze przez pierwsze 6tyg spadlam 2rozmiary wiec sporo[emoji6]
Teraz jestem po cc wiec czekam do 6msc. Pozniej nede probowac tak samo [emoji6]