reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czy Wasze dzieci też ostatnio mają problem ze spaniem w nocy ? Moja Lila budzi się co godzinę i pół godziny ja usypiam. Mam nadzieje ze to skok rozwojowy. Normalnie oszaleje... A tak pięknie spala...

Heej! Dawno mnie tu nie było, ale święta, chrzest pochłonęły i nowy rok zaczęliśmy katarem.. Dwa razy szczepienie odkladalismy i dopiero dziś się udało zaszczepić. Co u was? Jak wasze maleństwa? U nas dziś pediatra "wystukala" ząbka, jeszcze się nie przebił, ale słychać, że jest. Marcel waży 8150 i 69 cm długości :D dziś udało mu się przekręcić z pleców na brzuch.

Katarzynacarmen ja chcę zacząć rozszerzać końcem stycznia. Ciemna jestem w tej kwestii ale zacznę chyba najpierw od warzywa jakiegoś. Dla poznania smaku.

Wow pięknie a ile ma? Mój Tymek na 3,5 miesiąca ważył 7950g i 65 cm
Heej! Dawno mnie tu nie było, ale święta, chrzest pochłonęły i nowy rok zaczęliśmy katarem.. Dwa razy szczepienie odkladalismy i dopiero dziś się udało zaszczepić. Co u was? Jak wasze maleństwa? U nas dziś pediatra "wystukala" ząbka, jeszcze się nie przebił, ale słychać, że jest. Marcel waży 8150 i 69 cm długości :D dziś udało mu się przekręcić z pleców na brzuch.

Czy Wasze dzieci też ostatnio mają problem ze spaniem w nocy ? Moja Lila budzi się co godzinę i pół godziny ja usypiam. Mam nadzieje ze to skok rozwojowy. Normalnie oszaleje... A tak pięknie spala...
Tak moja wstaje na jedzenie w nocy 2 razy, kiedyś potrafiła przespać cała noc moja skonczyla 18 tyg i zaczęła 19 tydzień mam nadzieję że problem z snem minie za niedługo. Ja ostatnio podalam małej marchewkę ti zajadala, kaszke nie lubi , może jakiś kleik wprowadze, jak ktoś ma wiedzę to proszę o wskazówki

Tak moja wstaje na jedzenie w nocy 2 razy, kiedyś potrafiła przespać cała noc moja skonczyla 18 tyg i zaczęła 19 tydzień mam nadzieję że problem z snem minie za niedługo. Ja ostatnio podalam małej marchewkę ti zajadala, kaszke nie lubi , może jakiś kleik wprowadze, jak ktoś ma wiedzę to proszę o wskazówki

Moja jest 10 dni mlodsza od Twojej córci :-) więc to pewnie ten skok rozwojowy. Wasi synkowie to duże chłopaki, my mamy szczepienie we wtorek to poznam wagę ksiezniczki:-)

Moja jest 10 dni mlodsza od Twojej córci :-) więc to pewnie ten skok rozwojowy. Wasi synkowie to duże chłopaki, my mamy szczepienie we wtorek to poznam wagę ksiezniczki:-)
Moja też słabo przybiera na wadze, ostatnio dążyła 5750 28 grudnia teraz myślę. Że koło 6100 dopiero za 2 tyg mam szczepienie więc poznam wagę mojej księżniczki

reklama
Do góry