AgulaK82
Fanka BB :)
Masz link na priv [emoji3526]czy moge prosic o namoary na grupe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz link na priv [emoji3526]czy moge prosic o namoary na grupe?
Kogo jeszcze nie ma na fb?
Zgłaszać się mamy grupę
Sprawnie idzie z dodawaniem osób
Kto nie ma konta może założyć choćby na dane z forum
Balam sie bo tyle się słyszy o powiklaniach... teraz to będę bacznie obserwować czy się nic nie dzieje złego. A w jakich tygodniach są skoki rozwojowe? Bo mój też maruda trzeci dzień i Przytulanka straszna ...U nas też tak było, i było się bez gorączki naszczescie
To mój przechodzi albo ten 7-9 albo nadrabia ten z 5 tygodnia... ma dziś 6,5 tygodnia więc ciekaweShaggy skoki rozwojowe 7-9 tydzień potem 14-17
Ja to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił jutro wracam od mamy do domu
Dziewczyny, a co to za cwiczenia? czy cwiczenia dal Wam pediatra czy fizjoterapeut?
A ja piję kawę z miodem, ale robię to od lat i piłam w ciąży.Jak miod? Jak Ty jadlas? Czemu tak uwazasz? Ja codziennie od porodu jem minimum jedna kanapke z miodem. No musze. Taki mam rytual hehe
a liczysz od od daty porodu z wyliczeń - ważna jest data z wyliczeń, a nie realna data urodzin.To mój przechodzi albo ten 7-9 albo nadrabia ten z 5 tygodnia... ma dziś 6,5 tygodnia więc ciekawe