reklama
Czyli jak córa urodziła się 3 tygodnie przed terminem to muszę tak jakby 3 tygodnie jej odjąć? Czyli źle liczyłam do tej porya liczysz od od daty porodu z wyliczeń - ważna jest data z wyliczeń, a nie realna data urodzin.
Jestem mamą Julianka Ur. 3.10.2018 przez CC, mimo że termin miałam na 24 września i nastawiałam się na VBAC. Chciałabym się przyznać, że czytam Was od wielu długich miesięcy. (Jeszcze zanim Agata opuściła nasze forum. Pamiętacie ja? Ciekawe jak sobie radzi...)Nie udzielałam się z nieśmiałości, mimo że wraz z Wami przeżywałam każdy dzień. Widzę że wątek umiera... Mało kto już zagląda. Brak juz najwięcej piszacych Goj, Bajdelki,obu Olek,wiciowej.. Nie wspomnę o StarAnia która byla moim idolem i guru. Chciałabym, póki ktoś tu jeszcze zaglada, wyrazić swój żal i smutek , będzie mi Was brakowało oraz przeprosić za podglądanie z ukrycia. Nie linczujcie proszę... Dziękuję Wam za ten czas , bo dzieki temu forum, waszym radom i doświadczeniom ominął mnie tym razem Baby Blues. Nie byłam sama...
Życzę Wam wszystkim i Waszym kochanym maluszkom wszystkiego dobrego i przesyłam po kilo cukru (na słodkie życie [emoji39]) . [emoji8][emoji8][emoji8] Ehh...Musiałam to wyrzucić z siebie... [emoji15] [emoji22] Pozdrawiam...
Życzę Wam wszystkim i Waszym kochanym maluszkom wszystkiego dobrego i przesyłam po kilo cukru (na słodkie życie [emoji39]) . [emoji8][emoji8][emoji8] Ehh...Musiałam to wyrzucić z siebie... [emoji15] [emoji22] Pozdrawiam...
Marciaa ma nosidło Tulaco myślicie o takim nosidełku, chyba Wiciowa, albo Marciaa miała takie lub podobne? Leon nie chce za bardzo siedziec w chuście, mam tylko kółkową i trochę się boję, że może z niej wypaść
Link do: CHICCO EASY FIT - NOSIDEŁKO NOSIDŁO SPORTOWE 0M+
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Moje dziecko śpiewa o 3 w nocy [emoji848]
To masz wesoło [emoji4]
To macie wesołe noceMoje dziecko śpiewa o 3 w nocy [emoji848]
Chloe nosidla polecane są dla starszych dzieci.
My się wczoraj szczepiliśmy. Różnicy nie widzę, bo maruda taka sama jak zawsze. Nawet lekarka była w szoku, bo przed szczepienie przez ponad godzinę ciągle płakała. Ani ja ani ona nie mogłyśmy jej uspokoić. I mówię jej, ze tak jest dzień w dzien, ze głównym jej zajęciem nie jesy spanie czy jedzenie a placz. Stwierdziła tylko, ze jakas przyczyna musi być, szkoda tylko, ze nie ma pojęcia co.
Dziś mam zamiar wsadzić ją w fotelik samochodowy Do południa i gdzieś pojechać z nadzieją, ze zaśnie na dłużej niż 10 minut
A w wózku nie chce spać?To macie wesołe noce
Chloe nosidla polecane są dla starszych dzieci.
My się wczoraj szczepiliśmy. Różnicy nie widzę, bo maruda taka sama jak zawsze. Nawet lekarka była w szoku, bo przed szczepienie przez ponad godzinę ciągle płakała. Ani ja ani ona nie mogłyśmy jej uspokoić. I mówię jej, ze tak jest dzień w dzien, ze głównym jej zajęciem nie jesy spanie czy jedzenie a placz. Stwierdziła tylko, ze jakas przyczyna musi być, szkoda tylko, ze nie ma pojęcia co.
Dziś mam zamiar wsadzić ją w fotelik samochodowy Do południa i gdzieś pojechać z nadzieją, ze zaśnie na dłużej niż 10 minut
Adell1994
Fajne macie nowe zdjęcieU nas też tak było, i było się bez gorączki naszczescie
reklama
Adell1994
Kawę z miodem ?A ja piję kawę z miodem, ale robię to od lat i piłam w ciąży.
Pierwsze słyszę , zazwyczaj to herbatka z miodem