reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Czy tylko ja nie zrobiłam bioder k..wa zaczynam mieć depresję... Za dużo rzeczy zapominam załatwiać. Ważnych rzeczy.
My tez jeszcze nie mamy
Muszę umówić
KINDERBUENOO88
A do kogo się zgłosić??
Masz już linka?
Mi kolega w pracy zmarł tak. Wieczorem siedział na kompie i serducho mu siadło. Znaleźli go w takiej pozycji, jakby dalej przeglądał internet w laptopie, czyli to była szybka śmierć.To mnie mega przeraża... Córka mojej matki koleżanki tak umarła w metrze. Jechała na uczelnię. Pan Bóg wyłączył jej serce i już koniec. Dziewczyna 21 lat miała. A mój szwagier. 31 lat. Poszedł spać i już się nie obudził. Też serce zgasło. Totalnie mnie takie rzeczy rozwalają...
Dziękuję za miłe przyjęcie. Szkoda tylko, że tak dużo osób znika.
Ciąża minęła mi tak szybko, ze nie myślałam o forach itp. Za to teraz spędzam pół dnia z komórką bo mloda spi tylko na rękach i czas jej drzemek jakoś muszę sobie zająć
U nas dziś ciężki dzień. Do godziny 14 zero drzemek i ciągły płacz. Nie możemy też jakoś ogarnąć spania nocnego i chodzi spac po 22 z wielkim rykiem. Mam wrażenie, że te placze to są ze zmęczenia... A zasnąć jej ciężko.
Ja zostaję. Nie martwcie sięDziewczyny mi jakoś smutno że już tutaj nas nie ma [emoji20] ja jakoś tego FB nie lubię . No coś zostaje mi się pogodzić .
KINDERBUENOO88
Hej. Przepraszam, mało tu bywam. No ale, dwójka to nie lada wyzwanie..
Co u Was? Zmieniło się coś?
My dzisiaj byliśmy u lekarza.. powoli wracamy do formy
Właśnie dziś akcja ze powoli się przenosimy na fb mamy tam grupę zamknięta.
A ogólnie nie ma co się bać nowości. Wiadomo będzie inaczej tam ale nie znaczy gorzej ale będziemy miały prywatność bo czasem naprawdę osobiście idzie a w sumie każdy może przeczytać.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Takie forum już istnieje. Tylko jest zamknięte.
Ale nas tam nie ma
Ja tez jestem za tym by zamknąć wątek albo zrobić swoje własne bo tu to jednak każdy ma dostęp do zdjęć i wszystkich naszych żali
AgulaK82
Poszło na privTo ja też poprosze
reklama
Rozumiem. Zapisy do tamtego forum były już dawno, dawno temu. Nie wiem, czy zrobią drugie zamknięte takie samo. Mi tam nie przeszkadza być trochę tu i trochę tu.Ale nas tam nie ma
Ja tez jestem za tym by zamknąć wątek albo zrobić swoje własne bo tu to jednak każdy ma dostęp do zdjęć i wszystkich naszych żali