My dostaliśmy na pneumo więc mieliśmy 4 wkucia.Hej wszystkim daaawno mnie nie bylo cos podczytywalam ale wyrywkowo . U nas szał pał przeprowadzka porod ekspresowy wrecz jak w ameryk.filmie heh przyjechalam z 9cm i urodzilam w pelni swiadomie bez farmakologii niestety na lezaco i popekalam ale zaraz po juz latałam jak wariatka
Urodzilam przed terminem 11 wrzesnia kruszynke 2750g i 53cm coreczka zdrowa to najwazniejszsze a wczoraj mialysmy szczepienie. Fajnie ze dalej piszecie na forum dzieciaki macie przeurocze. Z ciekawosci przegrzebalam forum co to za Pan Dziadek zrobil taka furore i faktycznie przystojniacha
Ogolnie faceci zajmujacy sie dziecmi sa wtedy mega przystojni
Czy szczepilyscie na pneumokoki? To obowiazkowe szczepienie ale podobno nie obejmuje tych na ktore najczesciej dzieci choruja? Prawda to ? Slyszalyscie o tym? My szczepimy standardowo dafmowymi szczepiinkami, czyli wczoraj 3 wklucia ..
Pozdrawiam Was wszyskie gratuluje kazdej z osobna ! jeszcze nie tak dawno wklejalam zdjec8e brzuszka kazda z nas ciezarowka a teraz tematy żłobka juz . Ja tez malutką juz zapisalam do zlobka państwowego od wrzesnia mam nadz.ze sie dostanie ...jednak nie wyobrazam sobie jeszcze tego ze wrocr do pracy a ona w tym żłobku . Jest jeszcze troche czasu ale martwi mnir to bardzo.
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Czy u Waszych dzieci pojawił się strupek po szczepieniu na gruźlicę? Jeśli tak to W którym tygodniu?
My mamy skończony 6 tydzień i strup już prawie odpadł czyli jakieś tydz temu się pojawił
KINDERBUENOO88
Hej mamy się dobrze , ale czasu brakuje .Dziś nam wybija 7 tydzień. W niedzielę mieliśmy chrzciny . Mała jest bardzo grzeczna. W nocy przesypia nam 6-8 godzin. Karmimy się butla. Walczyłam i odpuściłam
Pora na mamusie i odchudzanie.
Dobrze ze się odezwalas
Śliczna córcia
Kala07
My dostaliśmy na pneumo więc mieliśmy 4 wkucia.
Czyli moglo byc gorzej . Biedne dzieci ale trzeba. Nigdy nie slyszalam takiego przerazliwego placzu u mojego dziecka jak wczoraj . Zapomniałam przy starszym przeciez tez byly szczepienia i tez standardowo . Jeszcze kilka razy niestety
KINDERBUENOO88
Nie pocieszę Ciebie tym pewnie ale te lęki o dziecko już Ci teraz tak na zawsze zostaną
Taki los mamy
A co do sprawdzania czy oddycha to ja przestałam robić to u starszej córki dopiero jak dostała łóżko piętrowe i już do niej nie dosiegam, czyli jakieś parę miesięcy temu A tak to zawsze, jeśli spała w domu, przed snem musiałam się upewnić
Ja tez zaglądam i dobrze, bo on teraz mega kopie nogami i ostatnio zaglądam do niego a on całe nogi gole a cała kołderkę wkopał sobie na twarz.. myślałam ze zawału dostanę jak to zobaczyłam.. już miałam wizje jego uduszonego.. i znów śpi w nocy w rozku a za chwile wchodzimy w śpiworki
KINDERBUENOO88
Dziewczyny czy Wasze ciała powróciły do stanu sprzed ciąży? Nie pytam tu o wagę a o nr buta na pezyklad...
Ja mam wciąż buty za ciasne trochę. Wczoraj chciałam założyć pierścionek - tylko do połowy palca wszedl. Czy to się zmieni? Wróci do normy czy już tak zostanie? Ile to potrwa?
U mnie takie rzeczy to normalnie, tylko w spodnie nie wchodzę wciąż a wagę już osiągnęłam sprzed ciazy
KINDERBUENOO88
Ja też nie wyobrażam sobie, że będę musiała ją posłać do żłobka i wrócić do pracy przecież za rok dalej będzie malutka.
A nawet to trudniejsze... bo jak pomyśle, ze to dziecko będzie już świadome, będzie uczyło się mówić i poznawać się i to wszystko będzie robiło beze mnie bo ja w pracy to mi smutno
U
użytkownik 180176
Gość
Mnie noga wróćiła do noralności. Rozmiar spadl o dwie wielkości
Ciało flakowate, ale nie przejmuję si. Zostało mi 5 kg z 20 , które mialam w ciąży . Urosłam w barach. Mieszcze się w jeden płaszcz . No ale mam czas i na pewno zgubie
W sobotę mamy wesele , małą będzie z nami do 21, ale kupiłam jej słuchawki wygłuszające dźwięki
Ciało flakowate, ale nie przejmuję si. Zostało mi 5 kg z 20 , które mialam w ciąży . Urosłam w barach. Mieszcze się w jeden płaszcz . No ale mam czas i na pewno zgubie
W sobotę mamy wesele , małą będzie z nami do 21, ale kupiłam jej słuchawki wygłuszające dźwięki
helenka_22
Nie wiem [emoji33][emoji33][emoji33]Jak to zrobiliście? [emoji15]
Spała jak się obudziłam, to co będę dziecko budzić? Spałam dalej....
Po godzinie cóż spała nadal to mąż skorzystał.... Hi hi
reklama
Angelika89
My mamy taka duza kolderke, ze rogi od strony nog wkladam miedzy szczebelkami i przykrywam go do pasa. Jak kopie to jedynie moze sobie skopac z siebie koldre, bo w druga strone sie nie przesuwa, przez to, ze te rogi zaczepione trzymaja, poza tym jest raczej za duza zeby dal rade nia przesuwacJa tez zaglądam i dobrze, bo on teraz mega kopie nogami i ostatnio zaglądam do niego a on całe nogi gole a cała kołderkę wkopał sobie na twarz.. myślałam ze zawału dostanę jak to zobaczyłam.. już miałam wizje jego uduszonego.. i znów śpi w nocy w rozku a za chwile wchodzimy w śpiworki
Załączniki