reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.

U nas ostatnie nocki pobudki co 3 godz więc nie najgorzej.

Byliśmy na bioderkach. Dopiero wróciliśmy.
Klaudia spi w domu w gondoli, a ja nie wiem co robić bo lat a chwila powinna się obudzić.

Adell zdrówka dla Was.

Chloe trzymaj się, może lepiej że mąż w pracy.
Ja miałam dylemat że starszym z katarem, czy puszczać, czy pozwolić by całował i ściskał Klaudię, a naprawdę trudno to powstrzymać.

My zrezygnowaliśmy i mąż w weekend kupił gigapack 2 pampers. Niby 3 czekają, ale mąż zdecydował, że 2 tansze;) i jeszcze paczkę jej kupi. Też nam schodzi dużo pieluch więc pewnie nas 2 tyg.

Ja kupiłem gin słodkości. Niby płaciłam do niej, ale przedłużyła dyżur żeby być przy moim porodzie i pomogła w jego rozpoczęciu, nie mówiąc o szybkim zakończeniu i bez znieczulenia, więc dług wdzięczności miałam.

reklama
IMG_7737.JPG

My tez na spacerku [emoji5] piekna pogoda

Załączniki

• IMG_7737.JPG
    IMG_7737.JPG
    553,1 KB · Wyświetleń: 349
Czesc dziewczyny. Ledwo zyje po wczorajszym. Mloda nic nie spala ale to bylby pikus gdyb nie to ze plakala caly czas. Juz nie wiedzialam jak jej pomoc. Ja padlam o 19 a maz ogarna cala 3 i mala uspil. Nornalnie dzis czuje sie tak slaba...jak nigdy. Poszlysmy do osteopaty wczoraj 20 min naciskal ja. Rozluznil zoladek. Mal ma napiecia glownie na klatce piersiowej. Powiedzial ze nam pomoze aie wyciszyc. Mala teraz spi 3h!! Nast wizyta za 2 tyg. Dzis lecimy jeszcze do pediatry chce skierowanie ja usg brzuszka bo cos ja meczy i mnie tez..i sie uspokoje. Poza tym w 3 tyg przybrala mi 320 gram szalu ni ma

reklama
Do góry