reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moje dziecko spało od 20 do 2:40 jak narazie rekord teraz poszło spać dalej [emoji33][emoji33][emoji33]
Tylko teraz ma te fazę snu z gadaniem i wzdychaniem ( co jakiś czas takim słodkim głosikiem aaaaaaa) a ja nie mogę zasnąć jak go słyszę bo zaraz się wybudzam :(
O to widocznie Tytusowi służy świeże powietrze i całodzienne wyprawy ;) Fajnie że tak dał pospać :)

Laski czytam was ale nie pisze. Mloda jest tak absorbujaca ze hej. Najlepiej spi tylko w wozku i tak cale dnie spedzamy w ruchu. Placzki wieczorne wrocily. Padam o 20 z mloda. Aktualnie panna po karmieniu nie ma ochoty spac. Idziemy w poniedzialek do osteopaty. Mam nadzieje ze mi gosc rozjasni czemu mala taka nerwowa i sie wygina.
A nerwowa i wygina się przy jedzeniu czy ogólnie ?

Czesc dziewczyny, u mnie noc dramatyczna-odnpolnoch do 4 zero snu, marudzenie. Teraz Kuba drzemie na brzuchu taty ale tez bardzo nerwowo, kreci sie, wierci...
Czy moze macie jakas opinie skad taki nerwowy sen u dzieci? u mnie to trwa juz od dawna.

Nerwowy sen - krecenie, wicie sie, pobudki itp.
Oj to bardzo ciężka noc za wami , mały dał popalić .
Co do nerwowego snu to nie wiem ale zauważyłam że mój od kilku dni przed zaśnięciem i chwilę po tak się właśnie kręci , wije , macha rączkami . Nie wiem czym jest to spowodowane.

Dzień dobry
Nawet nie próbuje nadrabiać z czytaniem....
Co u nas...

Przeprowadzka prawie na finiszu....znaczy się przeprowadzeni ale została jedna szafa pod zabudowę to wykręcenia i przeniesienia tutaj i posprzątanie starego mieszkania ....

Córka od poniedziałku w domu. Humory jak miała tak są.
Tomografia głowy jest ok.
Zatrucie z krwi bardzo szybko wypłukało sie-mlody zdrowy organizm dzięki Ci panie.

Chyba mam nawal ......2 dzień już po nocy jedna jest pełniejszą i boli.sciagam z niej w pojemnik i w zamrażarkę.no ale Aurora śpi od 21-4:30......

Też z FP.
Taki niebieski z rybkami. Na szeroko rozstawionych dwóch nogach . Buja na boki albo przód tył .
I u góry jest karuzela z rybkami i światełka mrugają.
Ja wiem jaki masz miałam ten sam przy poprzednim synku i mało się go używalo najlepiej wolę sam leżaczek bujaczek gdzie się go wszędzie zabiera później w nim karmie zanim dziecko zacznie dobrze siedzieć huśtawki są mało praktyczne

reklama
Laski czytam was ale nie pisze. Mloda jest tak absorbujaca ze hej. Najlepiej spi tylko w wozku i tak cale dnie spedzamy w ruchu. Placzki wieczorne wrocily. Padam o 20 z mloda. Aktualnie panna po karmieniu nie ma ochoty spac. Idziemy w poniedzialek do osteopaty. Mam nadzieje ze mi gosc rozjasni czemu mala taka nerwowa i sie wygina.
No współczuję i nas też płacze przez sen jak się rozedrze to ciężko uspokoić

Do góry