reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ten Activ Mama?
Nie, Gosia ten
613AQnnxZAL._SY355_.jpg

Załączniki

• 613AQnnxZAL._SY355_.jpg
    613AQnnxZAL._SY355_.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 329
reklama
Jaki leżaczek kupilas?

Jeszcze żaden bo ten co wybraliśmy trochę kosztuje i zdecydowałam, że chce się z tà myślą przespać. Włożyliśmy na chwile młodego na próbę i tak słodko wyglądał bo on buja tak na boki, ale docelowo młody się rozpłakał i ulał i nie wiem czy to wina bujaczka czy tego ze niedawno jadł i był już zmęczony tym długim spacerem.

Kurczę boje się, ze my kupimy i on nie będzie chciał w tym siedzieć :( niby jest on aż do 30-40 kg wiec zawsze może do niego dorosnąć ale potrzebuje czegoś na już bo plecy mi siadają :(

Zrób tak, jakbyś zrobiła bez kp, bo ten lek jest całkowicie bezpieczny (zresztą masz tam opis na e-lactancia). Ale na pewno jak najszybciej skontaktuj się z psychiatrą...
No to jutro wezmę pierwszą dawkę bo to już drugie źródło ja znalazłam farmakologiczno-medyczne czy jak tam z podanymi wartościami które są dopuszczone przy cyckaniu i braniu danych psychotropów.

Mi pediatra mowila, ze czesto infekcje u dzieci np.ukladu moczowego moga onjawiac sie brakiem apetytu. Moze warto podejsc donlekarza, zeby obejrzal mala? A nie miala szczepien. Moj dzidzius po szczepieniu ma gorszy apetyt.
Szczepienie tu pierwsze dopiero w grudniu

Apetyt w sumie to ma tylko tak na raty je. Myślę że może też przez te ulewania.

nie martw się , to są naprawdę minimalne odchylenia . Powiem Ci najlepsze

W Polsce w tamtym roku robiłam badania krwi jak co roku w Polsce
I wyszła mi TSH koło 5 gdzie norma go jest 4 oczywiście ja już spanikowana że mam tarczyca chora i że nie będę mogła mieć dzieci, że będę musiała brać tabletki itp
Minął tydzień jak wróciłam do Holandii i poszłam D o lekarza w celu powtórzenia wyników, i dodatkowe na tarczyca
I co się okazało że tarczyca super wartość wynosił 2.5 z taka to już można śmiało starać się o dziecko i te inne wartości tarczycowe były w normie, 3 miesiące późnej byłam już w ciąży [emoji6]

A w Polsce to już by dali mi lekarstwa. ... dlatego wszystko z głową kochana bez paniki , napewno małemu nic nie jest A skoro teraz mało je widocznie nie ma więcej potrzeby za 2 dni może jeść więcej. [emoji10]

[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry