reklama
Mama7
Fanka BB :)
U nas nocka lepsza.. usnęła o 20, a o 23.30 pierwsza pobudka- więc załapałam 3 godz snu.. potem jeszcze raz 2godziny od 1 do 3 Więc nawet się wyspałam.
Angelika89 u nas tez karmienia co 1,5- 2 godz i też ulewania.. na usg nie byłam. Jak częściej odbijam to jest lepiej- w sensie ulewania.. beknie jak stary i ok. Nauczyłam sie tez takiego jej płaczu lelele.. I wiem że coś jej wtedy zalega i potrzebuje spionizowania . Np teraz miała przerwe w karmieniu 2- 2,5 godz to i zrobila kupe to az płakała z głodu. Dorwała się do cycka jakbym ja głodziła i łapczywie nałykała powietrza i jadła i płakała lelele. To ja odbiłam i je sobie dalej na spokojnie.. nie, sorki- teraz już śpi nosem o cycek.
Angelika89 u nas tez karmienia co 1,5- 2 godz i też ulewania.. na usg nie byłam. Jak częściej odbijam to jest lepiej- w sensie ulewania.. beknie jak stary i ok. Nauczyłam sie tez takiego jej płaczu lelele.. I wiem że coś jej wtedy zalega i potrzebuje spionizowania . Np teraz miała przerwe w karmieniu 2- 2,5 godz to i zrobila kupe to az płakała z głodu. Dorwała się do cycka jakbym ja głodziła i łapczywie nałykała powietrza i jadła i płakała lelele. To ja odbiłam i je sobie dalej na spokojnie.. nie, sorki- teraz już śpi nosem o cycek.
Mama7
Dziewczyny.. wklejam link.. przeczytajcie koniecznie i dawajcie znaka którą zaczyna ćwiczyć że mną?
Link do: Ćwiczenia mięśni dna miednicy -
Chodzi o mięśnie dna miednicy..
Link do: Ćwiczenia mięśni dna miednicy -
Chodzi o mięśnie dna miednicy..
Dałam jej o 22 z innej butelki avent większy rozmiar smoczka 2 kuzwa wypiła w 10 min oczy miała aż szeroko otwarte z miną CO SIE KUŹWA DZIEJE wypiła chwile miała jeszcze szoka i zasneła spała do 2.40 obudziła się wypiła kolejna butle i spała do 5 rano ... jest prawie 11 a ja dopiero wstaje a ona dalej śpi .. zobaczymy jak będzie dalej .. tamta butelka była antykolkowa i rzeczywiście nie było kolek fakt piła bardzo wolno i jeszcze sobie kimała w miedzyczasie ale chyba dlatego tak mało wypijala mleka..Godz Je mleko modyfikowane????? Chyba bym się wykończyla!!!!!!!!!! Zmienić smoka na nr2, ja co prawda jeszcze nr 1 ale mój dobrze ciągnie i zjsds
D
Deleted member 180961
Gość
Współczuję kolek. Przesyłam uściski i moc cierpliwości.
U nas musi być zmiana pampka co karmienie w nocy, bo dzisiaj jedną zmianę pominęłam, a rano patrzę, a ona cała przesikana [emoji23]
Tak samo. Moj tez czasem jak sie obsika to smierdzi normalnie jak taki zasikany żul[emoji23]
AgulaK82
Ale Mikuś ma słodkie usteczka [emoji5]Ogarnęłam rzut mieszkania.
Miki dziś niezadowolony z życia.Zobacz załącznik 908968 Zobacz załącznik 908969
A rzut chatki no teraz dużo widać co i gdzie [emoji846]
18grudzien
Ciotki dziecko dało pospac!!! Właśnie wstałem on nadal śpi spalam od 9 jakoś tak przegapia jedzenie a ja szybko obiad ryż, Filety i sos słodko kwaśny swojej roboty, czuję że żyje
18grudzien
reklama
18grudzien
To co ja kisila się w domuPo prostu jak widzę pogodę za oknem, to aż mi słabo. Było tak pięknie. A dzisiaj mgła i wiatr...
Już przed oczami mam zimę, co ja będę robiła z tymi dziećmi zima [emoji28]