Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest bardzo dobrzeOstatni okres 11 grudnia a owulacja nie wiem kiedy była
13.01 miałam 83
18.01 miałam 1222
24.01 mam 8827
No tamte jeden miał 25 a drugi 20@karmelovelatte spełnienia marzeń! [emoji513][emoji480] [emoji64][emoji267] [emoji274] [emoji323] [emoji482][emoji483] [emoji512]
@Arvena31 mi tak samo[emoji3]wszystko rozlewam jak gotuję, armageddon w kuchni..
@eve25bialystok na kaszel mozna syrop prawoslazowy bez alkoholu, choć nie wiem czy na suchy też?
A co do testów to ja w rossmanie kupilam taki z jakąś super czułością który mozna 6dni po zaplodnieniu juz robic i wyszedl slabo 26.12 czyli ok 11dpo (smiesznie ze wtedy to ja mówiłam, ze to przeciez niemożliwe a mój mąż, że w instrukcji piszą najbledsza kreska to też ciąża) kolejny robilam juz normalny też z rossmana 30.12 czyli 15dpo i juz bylo lepiej ciemniej ale w sumie dopiero po pół godzinie tak sciemniala..
Szukaj takich o czulosci 10
Też mam torbiel 3.5x4.2cm.. Le mówiła że może się wchłonąć.. napewno będzie to kontrolowaćCześć, widzę że kolejne wrześniowe mamy dołączają do grupy
Miałam dziś się odezwać po wizycie kiedy zapytam ginekologa o przyrost BHCG...
Zdaniem mojego gina im wiekszy przyrost tym lepiej więc mam się moim giga przyrostem o 270 % nie przejmować...
mrrrr i zośkaTośka mam nadzieję że Was trochę uspokoiłam
Niestety poza tym okazało się ze mam torbiel prawie 5 cm na jajniku wiec troche się martwie...
I co na to lekarz powiedział?Też mam torbiel 3.5x4.2cm..