Yo! Yo!Zobacz załącznik 906076
Dj rozkreca impreze, wpadajcie laski! [emoji7]
reklama
Wyluzuj... ja jako dziecko vzasem nie rozróżnianiałam co było jawą co snem... fakt jestem pier.lnięta ale do zchizofrenii mi daleko ponoćMy juz dzis po usg bioderek i na szczecie wszystko ok.
Wicowamama trzymam kciuki zeby wszystko sie wyciszylo i oby to nie bylo nic powaznego. Sama tez sie martwie o starszego syna, bo ostatnio z tydz czy dwa temu mowil, ze slyszy jakis glos jakby ktos go wolal.. to jednorazowe a dzieci na tym etapie maja rozwinieta bardzo wyobraznie, wiec na razie obserwuje, ale tez sie juz naczytalam o schizofreni
A on przypadkiem szybko nie rośnie??A poza tym starszego bolala wczoraj caly dzien strasznie noga, ze nie mogl nawet usiasc po turecku i chodzic i mowi, ze to raczej nie miesiec tylko kosc. Dzis juz mu przeszlo, ale mial takie bole juz na wiosne. Mam nadzieje, ze to wzrostowe, bo tez juz czytalam, ze to moze byc jakis nowotwor kosci czy cos..
Angelika89
Fanka BB :)
Wlasnie teraz szybko. Wyrosl w wakacje praktycznie z wszystkich ubran, wiec mam nadzieje, ze to od tego..A on przypadkiem szybko nie rośnie??
Na 100%Wlasnie teraz szybko. Wyrosl w wakacje praktycznie z wszystkich ubran, wiec mam nadzieje, ze to od tego..
Mama7
Nie.... cudowny..Zobacz załącznik 906076
AgulaK82
Aleks lecim na imprezę do Ciebie [emoji12][emoji48] [emoji126] [emoji133]Zobacz załącznik 906076
Kochana w pełni Cię rozumiem, ja na swoim mieszkam już 7 lat ale też nie wszystko od razu miałam nowe i nadal nie mam, jak ja się wprowadziłam to nawet na panele nie mieliśmy ale było swoje, do tej pory nie mam łazienki skończonej jest w tynku... W salonie stoją 3 szafy każda z innej parafii, w kuchni też mam używane meble jedynie nu dzieci w pokoju są nowe tzn może już nie funkiel nówki bo mają po 3 lata ale dostali nowe. Wszystko robiliśmy stopniowo i nadal robimy.Jakkolwiek to zabrzmi jak mam brać coś używanego nie chcę by to było tylko po tp by było. Całe życie odmawiam sobie wszystkiego pierwszy raz idę całkiem na swoje do pustego i pragnę mieć tak jak mi się marzy... wiem nie od razu Rzym zbudowano i może ta perspektywa najbardziej mnie przytłacza że póki co będą stare meble itp. A ja bym chciała... chcieć to nie mieć jak mi kiedyś koleżanka rzekła z czym totalnie się nie zgadzam. Bo chcieć to robić w kierunku by mieć ale nie wszystko od razu tak jak bym chciała i to mnie DOŁUJE
KINDERBUENOO88
Zobacz załącznik 906076
Haha boski [emoji7][emoji7][emoji7]
kasiaczek89pl
Ja złapałam do woreczka i przelałam do kubka...
Na posiew mówią żeby od razu do kubka bo sterylniej
reklama
kasiaczek89pl
Już jedziemy tylko Castoramę musimy zaliczyć żeby wodę nam w mieszkaniu podłączyli..... [emoji8]Zobacz załącznik 906078
Helenka co to za cudo masz we wózku. [emoji7][emoji7][emoji7] dzidzia piękna bardzo ale i o ten śpiworek mi chodzi. Chyba dobre rozwiązanie względem bezpiecznenstwa i wygody tez.