oluchapoducha
Fanka BB :)
Goj mój też tak macha rękoma jakby fruwal. I jeszcze jak go rozbiorę to tak ręce rozkłada jakby chciał się złapać czegoś....wiciowamama to może coś się dzieje w szkole skoro syn tak reaguje tikami ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale smok HeheDzień dobry wszystkim [emoji846]
Pobudki były 1, 3 i teraz po 5 a poszła spać koło 22 gdzie ja też padłam ale nocka zdecydowanie lepsza od poprzedniej [emoji5]
Myślałam że już też dzień zacznie ale cyca ciągnie i śpi [emoji16] ja jeszcze też mam z godzinę snu bo potem chłopców do szkoły trzeba będzie szykować [emoji846]
No i drogie ciocie dziś kończymy 2 tygodnie o 6:20 [emoji16][emoji7]
Zdjątko z wczoraj po kąpieli i cycaniu [emoji5]Zobacz załącznik 906037
Pomysl nad bebilon , bo jeżeli oekaze sie mleko ha znowu nie dobre to co , tak jak piszesz a eksperymenty nie sa wzkazane.Kurde poczytałam opinię o tym mleka ha i są same negatywy ja się boję mu je dać sama nie wiem co mam zrobić wygrzebalam paragon że śmietnika chyba jutro oddam to mleko i kupię ten bebilon 1? Też tak do końca lekarki nie będę się słuchać bo jednak z bliźniaczek też miala krostki trądzikowe dość długo i jej przeszło co radzicie? Te opinie same źle mnie zniechęcily a nie chve męczyć dziecka eksperymentem jakie mleko
Zjedz czekoladę na dzień dobry..... To zrób mniejszy remont to ci najważniejsze coś mówiłaś że na kuchenkę odłożyłas z nikt nie ma mebli? A kto Ci pomoże robić i przeprowadzać? Pakuj się jużBerek... bez entuzjazmu.
Od 2:45 nocne niemowląt rozmowy do 4:45 kiedy to zmiana pieluchy i cyc... on śpi a ja kawa i śniadanka... i koniec nocy.
Zauważyłam że Mikołaj czasem gdy śpi - często tika rączkami i nie mówię tu o odruchu moro tylko tak jakby motylek machał skrzydełkami... nie wiem czy to normalne... mnie się to nie podoba i eiem że takie tiki miał już w życiu płodowym bo dokładnie czułam to.
Umowę o to mieszkanie będę podpisywać albo w tym tyg. albo z początkiem przyszłego i coraz bardziej mnie to dołuje. Panele w promocji nawet to koszt 400-500 plnów. Plisy na okna do 100 zł za jedną. Kuchnia ze 3000 śmiech na sali bo te 3000 dla mnie to w huk kasy. Lodówka... meble... bla bla bla...
Rodzice póki co zostają w starym. Byli u komornicy. Zapisała że to tymczasowe trzeba im dać a że w dwa tyg. nie znajdą a od 1.11 jest okres ochronny to mają 6msc żeby spiąć pośladki i załatwić co trzeba by socjalne dostać... Zobaczymy czy dorośli
Nie wiem czy do psychiatry się nie zapisać bo mi humor 3 dobę siada i wolałabym żeby to nie był początek stanu depresyjnego bo wtedy wszystko leży odłogiem
Jakby tu sobie humor poprawić??
Normalnie gul zazdrości mnie ciśnie,....U nas noc wspaniala, mlody obudzil sie tylko raz o 2:00. No i teraz, ale to juz dzien to sie nie liczy jak zadzwonil o 6:00 budzik starego a wszyscy byli jeszcze w lozkach to z niedowierzaniem pytalam czy to na pewno ten wlasciwy budzik i czy my jeszcze spimy [emoji23]
Ale tak poza tym to maly jest przebrzydly i paskudny(zeby nie bylo, ze go za bardzo pochwalilam i zeby cyrkow nie odstawial[emoji1])
Ja mówię że oni tak rozkładają ręce jakby chcieli świat ratować mój też tak robiGoj mój też tak macha rękoma jakby fruwal. I jeszcze jak go rozbiorę to tak ręce rozkłada jakby chciał się złapać czegoś....wiciowamama to może coś się dzieje w szkole skoro syn tak reaguje tikami ?
Kupie dziśPomysl nad bebilon , bo jeżeli oekaze sie mleko ha znowu nie dobre to co , tak jak piszesz a eksperymenty nie sa wzkazane.
Na lodówkę. Kuchenkę mam. A meble kupić trzeba i wyposażenie.Zjedz czekoladę na dzień dobry..... To zrób mniejszy remont to ci najważniejsze coś mówiłaś że na kuchenkę odłożyłas z nikt nie ma mebli? A kto Ci pomoże robić i przeprowadzać? Pakuj się już
Chłop. Bedzie pomagał a jemu jego brat.Zjedz czekoladę na dzień dobry..... To zrób mniejszy remont to ci najważniejsze coś mówiłaś że na kuchenkę odłożyłas z nikt nie ma mebli? A kto Ci pomoże robić i przeprowadzać? Pakuj się już
Tylko to rozkładanie i psia noga mnie nie niepokojąJa mówię że oni tak rozkładają ręce jakby chcieli świat ratować mój też tak robi