Wiolus85
Fanka BB :)
HIV?Na samym początku zleca
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HIV?Na samym początku zleca
Tak ... Ale to normalne badanie ... Nie ma czego się bać tylko krew. Jeszcze grupa krwi.HIV?
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
@Wiolus85 wiem, że muszę przed 10 tyg. ale u mnie to dopiero 5 tydz i 4 dzień.
Tak ... Ale to normalne badanie ... Nie ma czego się bać tylko krew. Jeszcze grupa krwi.
I jeszcze siedem innych... Ja ostatnio zapłaciłam 345zl za wyniki , więc jeśli ktoś chodzi prywatnie to niech się nie przerazi cena w laboratorium.I super. Do dzisiaj nie wiem, jaką mam grupę. Pewnie HIV też bym sama nigdy nie zrobiła.
No i dobrze, spokojnie. Ja bym poszła dopiero w 7t, ale kazał mi przyjść. Może dlatego, że stara jestem... albo tak mnie lubi [emoji23][emoji23][emoji23].
Ja mam rocznikiem mam 33 a miesiącami 32 lata i 4 letniego BartoszaJa też zbyt młoda nie jestem [emoji16]Mam 37 lat i 5 letniego syna [emoji16]
Ja mam rocznikiem mam 33 a miesiącami 32 lata i 4 letniego Bartosza
Ja też zbyt młoda nie jestem [emoji16]Mam 37 lat i 5 letniego syna [emoji16]