reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Byłam, lekarka mówi, że nie ma pojęcia co jej jest. Osłuchowo czysta. Mówi, że wygląda na jakiś wirus, pewnie właśnie grypa, także grzejemy się w domu i zbijamy gorączkę. Na szczęście moja pediatra nie wpada na pomysly dawania antybiotyku na wirusa :p Werka raz w życiu antybiotyk brała.
Stasiu nigdy jescze. Znowu mu temp. Rośnie :frown: i 4 dałam mu Ibuprofen i do teraz było ok. Teraz ma 38. Bidulek

reklama
Heej dziewczyny. U mnie poranki są najgorsze. :/ wczoraj zaslablam i dziś tez słabo się czuje. Nic innego mi nie wchodzi jak kanapka z żółtym serem... Hmm i kawa. Ale tez już ciężko... Mam cały czas wrażenie jakby cos stało mi w gardle taka gula czy jakoś tak. Do tego od tyg meczy mnie suchy kaszel. A dziś od kaszlania to mam podrazbione gardlo i zaczyna bolec :( humor jakiś słaby.

f2w3s65gbwsate8e.png
Ojej bidulka,a to omdlenie to skonsultowalas z lekarzem?

Właśnie się nad tym zastanawiam czy to nie realne kulszowa. Ale to nie jest ból ciągły tylko łapie kilka razy dziennie idzie w biodra i pośladek. A dół pleców boki cały czas.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie się nad tym zastanawiam czy to nie realne kulszowa. Ale to nie jest ból ciągły tylko łapie kilka razy dziennie idzie w biodra i pośladek. A dół pleców boki cały czas.

Pośladek czujesz przy siadaniu i wstawaniu ??

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przy chodzeniu. A jak się położę to chwilę czuję pośladek i za moment przechodzi ból bioder i pośladka.

Do góry