No ja już nie mam dziwne takie bo miałam tylko do zeszłego czwartku, pamiętam że po pierwszym dziecku miałam z miesiąc i to tak mocno a teraz jakoś dziwnie... koleżanka miała też cesarskie cięcie i po dwóch tygodniach dostała zakażenie tydzień w szpitalu spędziła ... bo ja źle oczyścili w środku.. mam nadzieje że U mnie wszystko w porządku ...Tańszy od medeli swing, dlatego zaproponowalam dobry laktator to niestety spory wydatek. Ja teraz jadę na ręcznym, ale ja odciągam tylko tyle, żeby starsza córa się napiła, bo jest przeziębiona. Miałam kupować elektryczny, bo Miłosz miał mieć mleczna siostrzyczkę... Niestety się nie przyda
Dziewczyny jak jest z odchodami połogowymi? Od tygodnia już nie krwawilam, tylko co jakiś czas lekkie brunatne, albo żółtawe brudzenie przy podcieraniu, a od wczoraj zywoczerwona krew w ilości jak początek miesiączki. I bolą jajniki/macica. Powiedzcie, ze to normalne i że to na 100% nie okres
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Polskie szpitale to jeden wielki żart . Tylko straciliście pół dnia na czekanie i siedzenie tam.Kpina straszna !!!
Jadę do domu bo nie ma miejsc!!
Mam być w poniedziałek, bo w sumie przecież cukrzyca nie jest wskazaniem do wcześniejszego porodu a dziecka wcale tez nie jest duże, zwłaszcza ze ja jestem spora ( [emoji33][emoji33][emoji33])
Jestem wściekła, i Kamila mi szkoda, że wolne marnował...
A w poniedziałek jak będą miejsca to Cię zostawią na wywołanie czy jak ??
Chloe.Chloe
Moj sie odbija nogami na przewijaku, przy karmieniu w lozku podobnieCzy wasze dzieci leżąc na plecach przemieszczają się?? Pełzając?
@Bajdelka35 bo maluchy niemiarowo oddychają??
Adell1994
@martabunia trafiłaś na okropny personel .
Ale widzę że jesteś silną kobietą i jak będziesz w domu to na pewno uda Ci się na spokojnie przystawić Helenke do piersi .
Najważniejsze że już dzisiaj wychodzicie i będziesz mogła wszystko robić tak jak uważasz bez patrzenia na ręce .
Trzymaj się cieplutko .
Ale widzę że jesteś silną kobietą i jak będziesz w domu to na pewno uda Ci się na spokojnie przystawić Helenke do piersi .
Najważniejsze że już dzisiaj wychodzicie i będziesz mogła wszystko robić tak jak uważasz bez patrzenia na ręce .
Trzymaj się cieplutko .
Chloe.Chloe
Jaki duzy i dorodny rumien chyba zejdzie samMój ma rumień na policzku od narodzin nie wiem czym to? Ogólnie taki "brzydki" się urodził ehhh wysyłam wkoncu i ja fotkę
Adell1994
Ze mną na sali też była taka babka , okna nie otworzy bo wieje, a wtedy było po 25 stopni i w tej sali my trzy, dzieci plus ciągle ktoś w odwiedzinach to tragedia .Boszszsz lepiej się kisić we własnym smrodzie niż przewietrzyć...
D
Deleted member 178444
Gość
Hahaha ja tak przekabacilam moje wspolspaczki, że okna na oścież i dzieci w samych pieluchach [emoji14] a w innych salach okna pozamykane, dzieci w spiochach i rożkach - smażone noworodki [emoji14]Ze mną na sali też była taka babka , okna nie otworzy bo wieje, a wtedy było po 25 stopni i w tej sali my trzy, dzieci plus ciągle ktoś w odwiedzinach to tragedia .
KINDERBUENOO88
W poniedziałek obiecali, że na 100% mnie przyjmą i spróbuje, ale jak mnie tylko wystawią to jadę do innego szpitala- ile można mnie olewać w końcu.
Zbadali mnie, ktg zapis idealny zero skurczy, zero rozwarcia a szyjka 1,5 cm. Płynu w normie i nic się nie sączy..
Najbardziej mi smutno bo mocno wierze w ten szpital a tak mnie zwiódł...
No ale już trochę ochłonęłam, wracam do psa i będę próbowała coś zdziałać , może coś się zacznie samo
Zbadali mnie, ktg zapis idealny zero skurczy, zero rozwarcia a szyjka 1,5 cm. Płynu w normie i nic się nie sączy..
Najbardziej mi smutno bo mocno wierze w ten szpital a tak mnie zwiódł...
No ale już trochę ochłonęłam, wracam do psa i będę próbowała coś zdziałać , może coś się zacznie samo
reklama
KINDERBUENOO88
Jaki tu spokój nanana nic się nie dzieje nanana babka drze japke bo rodzi, dzieci płaczą tylko ja tu z nudów umieram [emoji23][emoji23][emoji23]
Ciesz się, ze przynajmniej masz miejsce