reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ok kinder będziemy w kontakcie. Lekarz mnie badał powiedział że krocze ok. Na wpisie zaleci mi clexane przez 6 tygodni. Kasiaczek jak Ci idą te zastrzyki? Która z was to bierze? Tola a ty dziś na żwirki czy kiedy?
Ja biorę od połowy ciąży normalka nic się nie dzieje łapiesz fald skóry i się wbijasz dobrze ze ci je przepisuje!

Moj lekarz to chyba należy do tych z serii wyjdzie jak będzie chciało. o cesarke ani słowa. albo urodze albo nie. A jak mówię że jestem waga przerażona to mi mówi że spokojna mam być. ale nie umawia na cc. jak się zacznie to się zacznie. za tydzień w środę mam zglosic sie do niego do szpitala zeby zdążył i zmierzył młodego bo to będzie prawie termin. On chyba nie z tych którzy umawia na cc bo przecież po co wyciągać malego wcześniej.... ehhh... dzos ciężko było zmierzyć malego bo pod skosem i wyszlo ze waży tyle ile na koniec sierpnia czyli 4300
To tak jak mój lajtowe podejście :) tylko, że u mnie nie ma podejrzenia tak dużej wagi

Ja zawsze mowie jedno.dziecko.to relax :-) ale to.sie.stwierdza przy dwojce :-) :-) :-)
Dokładnie! Jak zostałam latem z synem sama bo panny pojechaly na kolonie to nie wiedziałam co mam z czasem zrobić, nie było prania, marudzenia, syn nic nie chciał nie był wymagający itp a jak laski wróciła to od razu jedzenie z lodówki zaczęli znikać, pełno prania, papier toaletowy się nagle skończył itp hehe ale ja powtarzam bez dzieci kiepskie jest życie

Hallo pytanie!
Bo choć często jest to podawane jako przykład zbliżającego się porodu i oczyszczanie organizmu, to czy u któreś z rodzących częste wizyty w toalecie rzeczywiście rzeczywiście zwiastowały poród ?

Ja już dziś 4 raz byłam i tak się zaczęłam zastanawiać :)

Hallo pytanie!
Bo choć często jest to podawane jako przykład zbliżającego się porodu i oczyszczanie organizmu, to czy u któreś z rodzących częste wizyty w toalecie rzeczywiście rzeczywiście zwiastowały poród ?

U każdej to różnie bywa ale owszem oczyszczanie organizmu jest pewnym objawem zbliżającego się porodu.

Hallo pytanie!

Ostatnio też się doszukiwalam i też tyle razy byłam w WC i nic z tego ale może u ciebie coś się dziać! Ile masz dziś dokładnie tygodni?

reklama
Mój mały tak spał długo , jak urodziłam o 1.15 to zasnął koło 4 i tak spał calutki dzień, aż do wieczora, oczywiście próbowałam przystawiać do piersi ale nie chciał. I wstawałam i patrzyłam czy oddycha bo tyle godzin spał .
Mi polozne mowily, ze dziecko ma zasoby na dobe i nie potrzebuje jesc. Moj tez dlugo spal po porodzie.

Do góry