reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam się we wrześniu. Ja jakoś tam żyje. Młody super za to. Ja się kłuje. Mam wyższe ciśnienie pewnie przez to ale nie panikuje. Dziś łeb mnie nie boli , ale zimne poty jakieś cała noc. Już druga. Normalnie masakra myśle czy to po porodzie czy po tych zastrzykach. Noc w miarę przespana. Schodzę na dół a chłop myje okna [emoji23] no i latał za mną jak za księżniczka. Dziecko mi prawie wyrywa żeby nosić bawić i wogole. Szkoda ze cycka nie ma ... w nocy :) bo ja lubię cyckowac ale w nocy mógłby się zamienić. I kompementy cuda wianki ... ha ha jeszcze musi poczekać .... [emoji4] dziś ładna pogoda to może nasze dziecko się wywietrzy coś więcej .... a i nie wierzcie w to ze 10 pampersow na dzień. Może u noworodka bo jak się zaczną te rzadkie żółte kupy cyckowe to powiem ze u mnie pół paczki zerówek dziennie idzie. Koło 15 [emoji23]
A rundka po wiosce już była ?:)

reklama
Pewnie was dzisiaj nie doczytam , ale opiszę pokrótce .
W czwartek wieczorem długi spacer i później seks i w nocy skurcze ale koło 4 przeszły więc myślałam że to przepowiadające . Ale od 7 już się zaczęło na dobre , do szpitala pojechałam dopiero o 18 jak miałam skurcze co 5 minut i o 19 przyjęli nas na oddział . A o 1.05 urodziłam sn , niestety z nacieciem krocza . Ból niesamowity ale malutki wynagradza wszystko . Wszyscy w szoku że pierworódka a tak szybko się rozkręciło .
Malutki 3250 g i 54 długo ;)

Załączniki

• 1535788427477710622463146534704.jpg
    1535788427477710622463146534704.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 206
W czwartek wieczorem długi spacer i później seks i w nocy skurcze ale koło 4 przeszły więc myślałam że to przepowiadające . Ale od 7 już się zaczęło na dobre , do szpitala pojechałam dopiero o 18 jak miałam skurcze co 5 minut i o 19 przyjęli nas na oddział . A o 1.05 urodziłam sn , niestety z nacieciem krocza . Ból niesamowity ale malutki wynagradza wszystko . Wszyscy w szoku że pierworódka a tak szybko się rozkręciło .

Śliczny słodziak [emoji7][emoji7][emoji7]
I ma włoski :).):)

Ale słodziak. Fajnie że szybko poszło... Brawo.

A rundka po wiosce już była ?:)

Szczerze to wole do miasta jechać do parku i tam wyjść wózek niż tu . Wogole to stad spadać mam zamiar. Jak tylko odsprzatam dom to dzwonię po gościa z nieruchomości i niech szuka kupca. W wakacje nie było ruchu w tym temacie a ja nie miałam sił ani głowy do tego.

A ja chcialam sie pochwalic, ze przespalam dzisiaj noc. Uff jaka ulga. Jednak podwojna dawka magnezu robi roznice. Szykuje sie na ktg, a potem na obiad u siostry. Mam dzisiaj kierowce so dyspozycji ;).
U mnie tez sloneczko za lekkimi chmurkami. Swietliscie. Jest fajnie, tylko jak sie podnosze to boli mnie cala miednica :(

reklama
Do góry