reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

chloe mogłabym do siostry ale ona na 8mą do pracy ma więc nie wiem co dalej by było... po za tym chce zeby maz był przy mnie a on nie zawsze ma ze sobą telefon w pracy także się stresuję.... natomiast urlop zaczyna na drugą połowę września tak jak mam termin z miesiączki 15.09.

A gdzie Ty dokładnie mieszkasz w Wwa?

reklama
Kinderbueno do Gdyni się nie wybierasz? Ja się zastanawiam czy dam radę się wybrać autobusem do tego dermatologa :/ ledwo łażę. Mama7 ja przy mojej 3.5 latce też sobie nie poleżę. Ciągle wymaga uwagi i ciekawie zorganizowanego czasu.... poniekąd się cieszę że rozpoczyna przedszkole, przynajmniej będzie miała się z kim bawić ;)

StarAnia gratulacje, dużo zdrówka dla Was.

U mnie hormony i zmęczenie dają w kość, dodatkowo mam montowane schody teraz...i dodatkowe obowiazki w postaci posiłków dla montujących a juz naprawde mi sie nie chce...
Córka niby wie ze Mamie ciężko już ale wciąż chce jakichś atrakcji, ja to staram się zrozumieć no ale czasami naprawdę nie mam sił..
Dzisiaj kupiłam wanienkę, jedna z ostatnich rzeczy, jutro jeszcze odwiedze rossmana po ostatnie pierdoły i koniec, ewentualne braki wyjdą po porodzie a ten już za 13 dni, super:happy::happy::happy: już nie mogę się doczekać.

reklama
Kinderbueno do Gdyni się nie wybierasz? Ja się zastanawiam czy dam radę się wybrać autobusem do tego dermatologa :/ ledwo łażę. Mama7 ja przy mojej 3.5 latce też sobie nie poleżę. Ciągle wymaga uwagi i ciekawie zorganizowanego czasu.... poniekąd się cieszę że rozpoczyna przedszkole, przynajmniej będzie miała się z kim bawić ;)

Nieee:( to miało być w ten weekend, ale mój Kamil miał mieć wolny weekend ( i miał ) i postanowiłam, że zostanę z nim bo to już ostatnie podrygi by pobyć sam na sam. Dziś rodzice już wrócili. Trochę mi żal, ale i tak pogody nie mieli...

Do góry