Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez nie widze. A mozw by grupw na facebooku załozyc. Zamknieta, tylko dla dziewczyn z tego forum? Bedzie łatwiej pisac. Co myślicie?A gdzie ten folder? Bo chyba ślepa jestem
Ale to chyba nie stricte z tego forumGrupa na fb już jest jest nas tam raptem 7 hehe
Moja beta z piątku 367 a z dzis 2999)
Hahaha ja mam tego farta, że pracuje w sklepie z tym wszystkim także miałam wszystko wybrane jeszcze przed poczęciem GroszkaJa też nie widzę folderu, kto to zakłada @aniaslu? [emoji849][emoji848]
Ja dziś pół dnia spędziłam oglądając mebelki do pokoiku dziecka i wózki. Oczopląsu można dostać, tyle tego [emoji16]. Ale przyjemność ogromna.