reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hello w sobotę :)

Ania Twój dzień wybrany- czekamy :)

Ja się witam z deszczowej Krainy, gdzie deszcz nieprzerwalnie pada od nocy aż zalało nam garaż :( kurczę upały i susza nie do zniesienia albo deszcz który naparza i nie przestaje, jakby w pogodzie nie było innych możliwości tylko te skrajne.
O to masz basen w domu.... No luksusy [emoji6]

reklama
Chce sobie zrobić końcówki kolorowe na włosach.
Myślałam żeby na początek spróbować szamponetką czy będzie mi się podobał kolor.
Używała któraś kiedyś ?

Jasne nie raz. Najlepszy pomysł na początek. Ew są takie jednodniowe spraye ale to droższy biznes a szamponetka grosze i zejdzie po paru myciach w razie jakby Ci się nie spodobał

O ja leżałam teraz z 9 dni w szpitalu i leczyli mnie antybiotykiem ;p
Nie polecam.
Najedz się żurawiny , dużo pij wody i ogranicz słodkie.
Choć z tym słodkim to sama nie wiem , ale wydaje mi się ,że bakterie i grzybica mają większe pole do rozmnażania się ? Jest tu któraś bardziej w temacie ?
No ja zrezygnowałam.

@beznikubopoco jak Marta pisała. Sok z żurawiny tez , urosept możesz u mnie świetnie na bakterie działał. Słodkie odstaw.

Ja się witam z deszczowej Krainy, gdzie deszcz nieprzerwalnie pada od nocy aż zalało nam garaż :( kurczę upały i susza nie do zniesienia albo deszcz który naparza i nie przestaje, jakby w pogodzie nie było innych możliwości tylko te skrajne.

Tu to samo ... chociaż lało to było gorąco w nocy a teraz już w swetrze jestem. W końcu ochłodzenie . Nic się nie zniszczyło ?

reklama

Dzień dobry :)
To u mnie dzisiaj dla odmiany słońce . A q ogóle bym się nie obraziła na kolejny deszczowy dzień :) za to noc cudownie chłodna, pierwszy raz od 2 tygodni spałam pod kołdrą ;)

Do góry