reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej :-) ja już czuję się lepiej , ale zamiast kawy gorzka herbata i kanapki z masłem tylko, narazie się boję coś więcej :(
My chyba dzisiaj nad morze wyskoczymy, bo w te wakacje jeszcze nie byliśmy, a że się trochę ochłodziło to się tam nie stopię. Szczerze to wolałabym siedzieć w domu, a żeby mój S.ogarnial pokój malego, ale on mówi, że się musi oderwać, bo ma dość tego remontu :D

Hej :-) ja już czuję się lepiej , ale zamiast kawy gorzka herbata i kanapki z masłem tylko, narazie się boję coś więcej :(
My chyba dzisiaj nad morze wyskoczymy, bo w te wakacje jeszcze nie byliśmy, a że się trochę ochłodziło to się tam nie stopię. Szczerze to wolałabym siedzieć w domu, a żeby mój S.ogarnial pokój malego, ale on mówi, że się musi oderwać, bo ma dość tego remontu :D
Najważniejsze że już się czujesz dobrze :)
Każdemu potrzebny jest czasem dzień odpoczynku i wierzę, że ma dość bo mój S. też dorabia po pracy i teraz jeszcze buduje warsztat i pomimo tego że czas goni to wczoraj mieliśmy dzień luzu bo mówi że inaczej się wykończy :) i doskonale go rozumiem bo zasuwa od 8 czasem do 20 a nawet 22 . Dlatego pozwól się zabrać na wycieczkę, zrelaksuj się i cieszcie się ostatnimi chwilami we dwoje :)

Jasne. Tylko jestem zdziwiona , bo u Was zawsze tak cicho i spokojnie. Trzymam kciuki za rozwiązanie tematu.
No bo stawiamy na rozmowę i zazwyczaj jest bardzo dobrze , no ale nie zawsze lekko jest [emoji16] nie zawsze się zgadzamy że wszystkim.
Bynajmniej nie dochodzi do sytuacji ,że się bijemy , wyzywamy [emoji23][emoji23][emoji23]. Kochamy się dlatego walczymy o relacje :)

reklama
@dareczka1994 - jak macie blisko do morza, to całkiem fajny pomysł

Dzień dobry :)
Leżę i czekam na znak od M., że jedziemy na krótkie zakupy. Mam ogromną ochotę na jedną szafkę z netto, ale podejrzewam, że jej już nie będzie, bo w ofercie jest od kilku dni.

Czyżby ta?
IMG_3667.JPG

Bo właśnie na nią patrzyłam :)

Załączniki

• IMG_3667.JPG
    IMG_3667.JPG
    199,6 KB · Wyświetleń: 262
Do góry