U
użytkownik 180176
Gość
Dziękuję , ale nie chce pisać na forum musimy się porządnie dogadać co do pewnych rzeczy. Z mojej strony emocje , u niego nie dostrzeganie problemu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w takim razie trzymam kciuki za to żebyście się szybko dogadali i żebyś jak najmniej się denerwowałaDziękuję , ale nie chce pisać na forum musimy się porządnie dogadać co do pewnych rzeczy. Z mojej strony emocje , u niego nie dostrzeganie problemu.
Najważniejsze że już się czujesz dobrzeHej :-) ja już czuję się lepiej , ale zamiast kawy gorzka herbata i kanapki z masłem tylko, narazie się boję coś więcej
My chyba dzisiaj nad morze wyskoczymy, bo w te wakacje jeszcze nie byliśmy, a że się trochę ochłodziło to się tam nie stopię. Szczerze to wolałabym siedzieć w domu, a żeby mój S.ogarnial pokój malego, ale on mówi, że się musi oderwać, bo ma dość tego remontu
Na szczęście jeszcze nic nie znieśliśmy do tego garażu. Kamil zszedł rano po auto do pracy i wrócił bo buty musiał zmienić i skarpety bo wszystko mokre
Ciekawe czy to jest tu norma czy wyjątkowa sytuacja- bo to taki garaż na 10 aut.
3 dzień mieszkania i już niespodzianki
Witam w klubie burz małżeńskich
Dawno z takim fochem do pracy nie wyszedł.....
Dziękuję , ale nie chce pisać na forum musimy się porządnie dogadać co do pewnych rzeczy. Z mojej strony emocje , u niego nie dostrzeganie problemu.
No bo stawiamy na rozmowę i zazwyczaj jest bardzo dobrze , no ale nie zawsze lekko jest [emoji16] nie zawsze się zgadzamy że wszystkim.Jasne. Tylko jestem zdziwiona , bo u Was zawsze tak cicho i spokojnie. Trzymam kciuki za rozwiązanie tematu.
@dareczka1994 - jak macie blisko do morza, to całkiem fajny pomysł
Dzień dobry
Leżę i czekam na znak od M., że jedziemy na krótkie zakupy. Mam ogromną ochotę na jedną szafkę z netto, ale podejrzewam, że jej już nie będzie, bo w ofercie jest od kilku dni.