KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Śliczna córeczka, [emoji7]Aaaa kolorowankaZobacz załącznik 886888
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna córeczka, [emoji7]Aaaa kolorowankaZobacz załącznik 886888
Są takie farbki Colorista tylko musisz czytać na opakowaniu, bo mają różny czasu pozostawania na włosach są chyba nawet takie do pierwszego myciaChce sobie zrobić końcówki kolorowe na włosach.
Myślałam żeby na początek spróbować szamponetką czy będzie mi się podobał kolor.
Używała któraś kiedyś ?
A co powiedział lekarz na ten wyprysk, kaszak czy czyrak?Padam ta wizyta może mnie tak wykończyć?
Sprawdziłam ten nr konta i wychodzi w necie że to nr banku zachodniego a ja w nim mam konto jutro zadzwonię zapytać skąd ta kasa
A daj spokój, w ogóle mnie ten syn nie słucha. Coś mi się widzi, że nie ma szans na 11 sierpnia.A ty jeszcze się turlasz? Rodzić miałaś
Aha no właśnie powiedzial że to takie zapalenie tego włoska /mieszka nie wiem jak to się mówi, ale ze juz się goi i że w takich przypadkach to kupić tribiotic i smarować, w sumie nie pomyślałem o tej maści a stosuje ja u córki na zajady i takie suche miejsca w okolicach ustSą takie farbki Colorista tylko musisz czytać na opakowaniu, bo mają różny czasu pozostawania na włosach są chyba nawet takie do pierwszego mycia A co powiedział lekarz na ten wyprysk, kaszak czy czyrak?
Tribiotic to z antybiotykiem. Tak samo działa jak DetreomycynaAha no właśnie powiedzial że to takie zapalenie tego włoska /mieszka nie wiem jak to się mówi, ale ze juz się goi i że w takich przypadkach to kupić tribiotic i smarować, w sumie nie pomyślałem o tej maści a stosuje ja u córki na zajady i takie suche miejsca w okolicach ust
No tribiotic bez recepty a detreomycyna na receptę i gdzie tu sens? Ja w sumie leki na receptę czesto mam nie idąc do lekarza bo akurat moja teściowa mi załatwia ale iść do lekarza po głupia maść na receptę szkoła czasu naprawdę ehhhTribiotic to z antybiotykiem. Tak samo działa jak Detreomycyna
Ale jakieś regularne skurcze są czy tak tyle o ile?A daj spokój, w ogóle mnie ten syn nie słucha. Coś mi się widzi, że nie ma szans na 11 sierpnia.