reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Z dzieckiem wszystko ok codziennie mam ktg USG i jest ok.. tylko ja niestety umieram. .. ja teraz mam depresję przez to wszystko i boję się że jak będzie po wszystkim może być jeszcze gorzej..
Kochana dasz radę najważniejsze dziecko aby było donoszone, leżałam też cały miesiące w szpitalu w poprzednich ciążach cały sierpień to był ale warto było

W środę przyszła dziewczyna w 38 tygodniu że skierowaniem na CC bo ma cukrzyce, nadciśnienie a do tego coś z łożyskiem.. nawet jej ginekolog tu była powiedzieć że mają zrobić jej ta cesarkę a ordynator bardzo się denerwował że jeszcze nie ale na szczęście jest tu fajny jego zastępca i przełożona położnych i go przekonali ... Rano była cesarka :)
Ze mną nie wiadomo co będzie ale mam nadzieję że się zlitują i zrobią też CC bo ja już nie daje rady ...

Bidulo. Ja mam czasem bóle od nerek ale to gorsze jak porodowe. A Ciebie wciąż boli ... [emoji22][emoji22][emoji22] jestem z Tobą myślami.

Ja nie mam syndromu wicia gniazda.....
Dzisiaj nawet znajoma do mnie pisała czy mam już kącik dla dziecka itd
A ja że nie bo przecież jeszcze kupa czasu :p

Hihihi. Ale kombinezon ze smyka jest to i musi się na jesień urodzić :)

reklama
Mam to samo. Ino kuchenne Ciasto w piekarniku , kompot się gotuje , lody w zamrażalniku. Teraz powleke na zakupy a popołudniu rodzinne sprzątanie będzie.
Mnie to tylko wpienia że pit zalewa mi oczy a Mikołaj jak tylko wyczuje że sprzątam podnosi brzuchowe larum i 5m sprzątania 15 odpoczynku... ja tak nie lubię albo coś robić od a do z albo nie a nie tak na raty...

Do góry