D
Deleted member 178444
Gość
U mnie kiepsko z zasięgiem w szpitalu [emoji14]U mnie będzie Metallica pewnie , acdc ... nie ściągam bo mam net bez limitu to na tel będę słuchać [emoji23] lenia mam żeby ściągać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie kiepsko z zasięgiem w szpitalu [emoji14]U mnie będzie Metallica pewnie , acdc ... nie ściągam bo mam net bez limitu to na tel będę słuchać [emoji23] lenia mam żeby ściągać
U mnie 19 I deszcz idealnieZazdroszczę.. U nas już 27 i słońce.
Kochana dasz radę najważniejsze dziecko aby było donoszone, leżałam też cały miesiące w szpitalu w poprzednich ciążach cały sierpień to był ale warto byłoZ dzieckiem wszystko ok codziennie mam ktg USG i jest ok.. tylko ja niestety umieram. .. ja teraz mam depresję przez to wszystko i boję się że jak będzie po wszystkim może być jeszcze gorzej..
W środę przyszła dziewczyna w 38 tygodniu że skierowaniem na CC bo ma cukrzyce, nadciśnienie a do tego coś z łożyskiem.. nawet jej ginekolog tu była powiedzieć że mają zrobić jej ta cesarkę a ordynator bardzo się denerwował że jeszcze nie ale na szczęście jest tu fajny jego zastępca i przełożona położnych i go przekonali ... Rano była cesarka
Ze mną nie wiadomo co będzie ale mam nadzieję że się zlitują i zrobią też CC bo ja już nie daje rady ...
Bo ja jestem leniwa wstawiłabym butle i smoki w to g..no i miała ze łbaTy??? Taka co nigdy nic nie potrzebuje i wszystko jest bez sensu i nie trzeba????? Myślę że sterylizator to ostatnia rzecz jaką bym kupiła
Te jednorazowe z canpol mają bardzo zaniżoną rozmiarówkę, wielorazowe już nie i bardzo się rozciągająKtoras z was ma majtki poporodowe cannpol? Teraz w rossmanie sa w promocji i kupie sobie tylko czy one maja zanizona rozmiarowke?
Mój też na boki się okrutnie rozpychaU mnie najwięcej ruchów czuć po obu stronach pępka i przy żebrach (oraz o zgrozo aż za nimi, tuż nad samymi boczkami)
Kluska sobie w poprzek poszerza penthaus.
Mnie to tylko wpienia że pit zalewa mi oczy a Mikołaj jak tylko wyczuje że sprzątam podnosi brzuchowe larum i 5m sprzątania 15 odpoczynku... ja tak nie lubię albo coś robić od a do z albo nie a nie tak na raty...Mam to samo. Ino kuchenne Ciasto w piekarniku , kompot się gotuje , lody w zamrażalniku. Teraz powleke na zakupy a popołudniu rodzinne sprzątanie będzie.