reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O to jednak ogarnęłaś raniutko! Super. Czekam na info.

Byłabym wcześniej ale księżniczki miały problem ze wstaniem a pan i władca nie pozwoli za bardzo pogonić. Jakbym była sama to by dawno gotowe były :) a on to tak na spokojnie na luzie [emoji12] pewnie później tez będzie tyle samo czekania. Czasem i od 8 i od 10 jednakowo się czeka po półtora dwie godz około

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w obu wypadkach te minimum 3h org. sam zarządał snu i to był taki mimo silnych skurczy mega mocny i taki wypoczynkowy sen.
Oj ja jak rodziłam Werke to nie spałam od 6 rano 2 września do 23 września [emoji14] mój organizm ma wywalone [emoji14]

Hahaha no słownik jak zawsze wie lepiej, co zrobiłaś :pDaj znać po, koniecznie!

Miałam iść spać, a nie mogę. Pogoda trochę lepsza, dzisiaj mają być burze, także czekam na nie z utęsknieniem :D moze wyparzylabym laktator? Muszę zacząć ostro odciągać od pierwszej doby...

Ja niewybralam jeszcze. Obawiam się ze w razie potrzeby stary kupi pierwszy lepszy ... no ale może się obejdzie. A Ty masz taki piękny cel :) [emoji106]

reklama
Ciąża uważana jest za donoszona od ukończonego 37 t.c., a u mnie akurat lepiej, żeby młody nie posiedział bo jest zwyczajnie za duży, jak na moje warunki ;) to nie jest tak, że im dłużej tym lepiej, poród w terminie to zakres aż 5 tygodni, a kiedy będzie czas idealny i tak zdecyduje dziecko ;) no i nie mam ochoty chodzić miesiąc ze skurczami to raz, a dwa, 3 września córa ma urodziny, muszę ogarnąć imprezę, a ze szpitala trudno [emoji14]

Byc moze, ale mozg plodu rozwija sie do 40tc wlacznie, takze kazdy dzien w brzuchu ma jednak znaczenie. Pozdrawiam!

Do góry