O to jednak ogarnęłaś raniutko! Super. Czekam na info.Ja czekam u lekarza. Piec osób jest jeszcze ... oczywiście nerw się włączył i boli głowa i chce się rzygac. Hehe urok tych ostatnich wizyt
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Nic nie mów... duszno... gorąco... kładłam się mokra i mokra wstałam koszmar do kwadratu i masakra... mam serdecznie dość upałów i szczerze mi tęskno do jesiennej nawet pluchy!
Ja tez chce jesień. Rzygam latem rzygam ciąża i wszystkim wogole
Adell1994
Wiem że pytanie nie do mnie ale ja jestem z Dolnegośląska i u mnie 23 stopnie o deszcz od rana aż powietrze takie rześkieGdzie? Mnie od rana pot oczy zalewa..
kasiaczek89pl
O to jednak ogarnęłaś raniutko! Super. Czekam na info.
Byłabym wcześniej ale księżniczki miały problem ze wstaniem a pan i władca nie pozwoli za bardzo pogonić. Jakbym była sama to by dawno gotowe były a on to tak na spokojnie na luzie [emoji12] pewnie później tez będzie tyle samo czekania. Czasem i od 8 i od 10 jednakowo się czeka po półtora dwie godz około
D
Deleted member 178444
Gość
Oj ja jak rodziłam Werke to nie spałam od 6 rano 2 września do 23 września [emoji14] mój organizm ma wywalone [emoji14]Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w obu wypadkach te minimum 3h org. sam zarządał snu i to był taki mimo silnych skurczy mega mocny i taki wypoczynkowy sen.
Scenariusz jak przy mojej pierwszej ciąży termin na 01.09 i planowane cc 30.08
ale czy sie udalo tak jak zaplanowane? ja to staram sie na maxa oszczedzac, zeby wytrzymac do 30.08...
To się przeprowadzamWiem że pytanie nie do mnie ale ja jestem z Dolnegośląska i u mnie 23 stopnie o deszcz od rana aż powietrze takie rześkie
kasiaczek89pl
Hahaha no słownik jak zawsze wie lepiej, co zrobiłaś Daj znać po, koniecznie!
Miałam iść spać, a nie mogę. Pogoda trochę lepsza, dzisiaj mają być burze, także czekam na nie z utęsknieniem moze wyparzylabym laktator? Muszę zacząć ostro odciągać od pierwszej doby...
Ja niewybralam jeszcze. Obawiam się ze w razie potrzeby stary kupi pierwszy lepszy ... no ale może się obejdzie. A Ty masz taki piękny cel [emoji106]
Mój jest współpracujący stres i ból przesypiaOj ja jak rodziłam Werke to nie spałam od 6 rano 2 września do 23 września [emoji14] mój organizm ma wywalone [emoji14]
reklama
Ciąża uważana jest za donoszona od ukończonego 37 t.c., a u mnie akurat lepiej, żeby młody nie posiedział bo jest zwyczajnie za duży, jak na moje warunki to nie jest tak, że im dłużej tym lepiej, poród w terminie to zakres aż 5 tygodni, a kiedy będzie czas idealny i tak zdecyduje dziecko no i nie mam ochoty chodzić miesiąc ze skurczami to raz, a dwa, 3 września córa ma urodziny, muszę ogarnąć imprezę, a ze szpitala trudno [emoji14]
Byc moze, ale mozg plodu rozwija sie do 40tc wlacznie, takze kazdy dzien w brzuchu ma jednak znaczenie. Pozdrawiam!