reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Miało być wyłączyłam :) słownik mi poprawił a nie zwróciłam uwagi :)
Hahaha no słownik jak zawsze wie lepiej, co zrobiłaś :p
Ja czekam u lekarza. Piec osób jest jeszcze ... oczywiście nerw się włączył i boli głowa i chce się rzygac. Hehe urok tych ostatnich wizyt :)
Daj znać po, koniecznie!

Miałam iść spać, a nie mogę. Pogoda trochę lepsza, dzisiaj mają być burze, także czekam na nie z utęsknieniem :D moze wyparzylabym laktator? Muszę zacząć ostro odciągać od pierwszej doby...

reklama
Ja tak samo
Wiatrak na mnie
Poszewka na brzuchu i nerkach żeby nie było niespodzianek....
Obok mąż zawinięty w poszewke... B mu zatoki zakłada od wentylatora
.... [emoji6]

Ja tez tak z tymi nerkami. Chowam ciagle ... najgorsze ze mój ma te chłodzone siedzenia - niby pamięta żeby wyłączyć jak wsiadam i mam adapter na pasy wiec w tyłek ciepło ale i tak od razu się drę wyłącz to dziadostwo ... raz nie wyłączył i zanim się zorientowałam ze zimnem wieje to nera już bolała

Hej dziewczyny:)
Ja już po śniadanku w domu. Wczoraj mnie tak ścięło, że wstałam o 6. Spałam prawie 8h. Gdzie w szpitalu spało się 4-5h. Idę jeszcze dalej spać.
Postanowiłam dziś ,że pakuje torby do szpitala. Nie ma.co czekać ;)
Ja zaczęłam 37 tydzień. Więc 2 tygodnie mała niech na pewno jeszcze siedzi , a potem niech wyjdzie kiedy chce :)
Mało Ci szpitali że już się pakujesz ;)

M
Boję się tych wszystkich formalności po porodzie, co i gdzie.
@Adell1994 jeszcze nie wiem na kiedy, fotograf jeszcze nie odpisał. Ale w przyszłym tyg jest święto i tak właśnie o tym dniu pomyślałam, bo wtedy mój będzie miał wolne, a tak to nie mam kiedy .
Może poproś w pracy aby wszystkie te wnioski dali Ci wcześniej - sobie wypełnisz, a potem tylko wpiszesz daty.
Ja nie prosiłam, a już z miesiąc temu przysłali mi z kadr info i wszystkie wnioski do złożenia.. bardzo miło z ich strony

M

Może poproś w pracy aby wszystkie te wnioski dali Ci wcześniej - sobie wypełnisz, a potem tylko wpiszesz daty.
Ja nie prosiłam, a już z miesiąc temu przysłali mi z kadr info i wszystkie wnioski do złożenia.. bardzo miło z ich strony
A co ciekawego Ci przysłali? U nas nie ma typowych kadr i pewnie wszystko będę musiała sama napisać, to daj ściągę ;p

W pracy pobieram ten wniosek? Jaki czas jest na to?
Dareczka ja muszę PRZENIEŚĆ dzieci do nowej przychodni. Pozmieniać meldunki. Pomijając papierologię OPSową... i rejestracje która jest najłatwiejsza. Dasz radę... może tego dużo ale nie taki diabeł straszny... ja już mam 1/2 papierów z przeniesieniem do nowej szkoły za sobą... upierdliwe sprawy ale do zrobienia... a jakby co "czubek języka za przewodnika"

Witam się i ja. U mnie też dzisiaj była najgorsza noc jak do tej pory. O 2 w nocy na termometrze 24 stopnie i zero wiatru .
A o to mój brzuszek równo miesiąc przed terminem.
IMG_20180810_084341866.jpg

Załączniki

• IMG_20180810_084341866.jpg
    IMG_20180810_084341866.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 264
reklama
Witam sie i żegnam jednocześnie. W nocy wstawałam co godzinę, jak nie lepiej, wiec wracam do łóżka. Jak jutro mam rodzic to muszę być wypoczęta [emoji14] (btw. Jeśli serio jutro urodzę, to puszczam zakład totka :D )
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w obu wypadkach te minimum 3h org. sam zarządał snu i to był taki mimo silnych skurczy mega mocny i taki wypoczynkowy sen.

Do góry